Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, aşk hayatınız hareketlenmeye başladı. Katılacağınız bir davette sizi derinden etkileyecek biriyle tanışabilirsiniz. Ancak yine de çok yüksekten uçmamakta fayda var. İş konusunda da kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. İş arkadaşlarınızla aranızda meydana gelecek gerginlikler size başarısızlık olarak geri dönebilir. Ayrıca bu durumun başarısız olmanızı isteyenler için bir fırsat yaratacağını da unutmayın. Ödemelerden biraz sıkıldınız, destek almanız gerekebilir..

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, aşk hayatınız yolunda gitmese bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. İş yerinde çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramadı. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmalısınız. Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme daha şimdiden uykularınızı kaçırmaya başladı. Fiziksel olarak zayıf düşebilir, grip gibi mevsimsel hastalıklara karşı dayanıksız olabilirsiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın. Bu günlerde kendisini çok ihmal edilmiş hissediyor. Bunu dile getirmiyor ama her an patlayabilir. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla giderek azalıyor. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, ilişkinizde olayları değerlendirirken avantajlı olabileceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz. Bu durum kıskançlık ve kavgaya da neden olabilir. Bugünlerde iş yerinde meydana gelen terslikler canınızı sıkıyor. Moralinizi yüksek tutun, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Geliriniz birçok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuz sayesinde bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Ancak yine de kararlı davranmanız gerekiyor. Sağlık konusundaki gereksiz endişeleriniz sizi yatağa düşürecek.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, aşk hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, bir kişiye İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Çok güvendiğiniz bir dostunuzdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, çevrenizde sizi sürekli izleyen biri var. Sizi çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil. İşinizle ilgili olarak birçok kişiden olumlu destek alıyorsunuz. Bu kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlıyor. Para konusunda tutumlu olduğunuz kadar savruksunuz da. Bu durum cömert olmanızdan kaynaklanıyor. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir..

.Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, sevgiliniz ya da sevgili adayınızla aranıza girmek isteyenler var. Sevgili adayınızı sizin güvenilmezliğinizden korumak istiyorlar. İnsanlara karşı şüphecilik huyunuz, çalışma ortamınızda hoşlanmadığınız durumlara neden oluyor. Bugün bazı kimselerle aranızda sorun çıkması mümkün. Sorunları fazla büyütmemeye dikkat edin. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, sevgilinizin son zamanlardaki uçarılılıkları sizi bir hayli üzüyor. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Mesleğinizle ilgili kısa vadeli planlarınızı rafa kaldırıp daha uzun vadeli projelere girişebilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli. Kaybetmekten korkuyorsanız, risk alırken daha çok düşünün. Kazancınızın artması moralinizin yükselmesini sağlayacak. Sigara kullanıyorsanız azaltmayı deneyin. Kendinizi çok rahatlamış ve zinde hissedersiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, karşınızdakine yansıtmasanız da ilişkinizi kendi içinizde sürekli eleştiriyor ve mutsuz oluyorsunuz. Bugün iş ortamında blöf yapmamaya gayret edin. İş hayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Bütçeniz çok açık veriyor, toparlanmanız gerek! Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yaparak sakinleşebilirsiniz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelin. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. İşinizle ilgili karar verirken iş arkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Maddi konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açıyor. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, sevgilinizden duyacağınız şeyler sizi ilk başta şaşırtabilir ama düşününce siz de ona hak vereceksiniz. Bugün kenara çekilip kararları sevgilinizin vermesine izin verin. Ekip çalışmalarında aldığınız başarılar sizi sevindirecek. Bugün yeni bir projenin sizin tarafınızdan yürütülmesi teklifine hazır olun. ?u günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

Editör: Esra Seyirden