Koç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Aşk hayatınızda her şey mükemmel gidiyor. Sevgilinizle aranızda herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz, gelecek için önemli kararlar almanız an meselesi. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıp duruyor. Belirleyeceğiniz tavrınızla bir olaya yön vereceksiniz. Çok sabırlı olmanız gereken bu olayda biraz fazla tepkili davranışınız çok zarar verici olabilir. Maddi menfaatlerinizi korumalısınız. Para konularında kandırılmamaya dikkat edin.

Boğa Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Duygusal hassasiyetiniz karşı cinsle aranıza girebilir. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınız da değişim gösterecek. İşinizle ilgili bazı olaylara duygusal yaklaşmak sizi sıkıntıya sokuyor. Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Fazla ince eleyip sık dokumayın. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

İkizler Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran

Özellikle bugün aşk hayatınızla ilgili sabırsız davranışlar içine girmemeye çalışın. İlişkinizi gözden geçirebilir duygularınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Sinirleriniz şu aralar hayli gergin, iyice dinlenmeden, yeni bir işe girişmeyin. Dalgın ve unutkan olacağınız bugün dikkat gerektiren çalışmalarda tedbirli olun. İstediğiniz verimi alamaz, sonra siz üzülürsünüz. Beklenmedik bir yerden para var. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

Yengeç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

İş ve duygusal hayatınızdaki monotonluğu daha renkli bir hale getirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirebildiğiniz takdirde, sevindirici gelişmeler söz konusu. Bugün çevrenizdekilerle tartışmalara girmemeye özen gösterin. Sorunları gereğinden çok büyütebilir ve fazla derinlerde kalabilirsiniz. Merak etmeyin, maddi sıkışıklığınız geçici. Küçük bir rahatsızlığınız canınızı sıkıyor, ama doktora gitmek için de bir çabanız yok!

burclar

Aslan Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizle aranızdaki uyumun giderek bozulduğunun farkında mısınız? Kıskançlık duygularınızı frenlemeniz aşk ilişkinizi dengede tutmanızı sağlayacak. İşinizle ilgili kararsızlıklar yaşamanız mümkün. İnsanları eleştirirken sert olmanız çevrenizden tepki almanıza neden oluyor. Gereksiz tartışmalara girmeyin. Kariyerinizle ilgili hedefinize ulaşmak için bazı sıkıntılara katlanmayı göze almalısınız. Gereksiz harcamalar konusunda kontrollü olmanızda fayda var.

Başak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Karamsar duygularınızı sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Kelimelerinizi dikkatli çekerek yanlış anlaşılmaların önüne geçmeniz mümkün. İşinizle ilgili son günlerde yaşadığınız bazı olaylar sizi kara kara düşündürüyor. Yeni iş arayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz. Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Terazi Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Sevgilinize ne kadar kızarsanız kızın onu hala çok seviyorsunuz. Ortak arkadaşlarınız aracılığıyla ileteceği mesaja kayıtsız kalmanız mümkün değil gibi. Öfkeniz sevginize yenik düşecek. İş yükünüz her geçen gün artıyor. Tecrübeniz sayesinde karşınıza çıkan engelleri aşmanız, hem kendinize güveninizi hem de iş arkadaşlarınızın size güvenlerini artırıyor. Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalar bugün gündeme gelebilir. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor.

Akrep Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

Beraberliğinize gittikçe hakim olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde sizi terk edecek. Size bu ilişkide daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor. Tek taraflı değerlendirmelere son verme zamanı. Bugün bazı işlerin tartışılacağı bir toplantı içinde olabilirsiniz. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli kazanımların başlangıcı olabilir. Sizi bugünlerde iyice geren ödemeleriniz, yeni kaynaklarla sorun olmaktan çıkıyor. Çalışma saatlerini bahane edip spor yapmaktan kaçmayın.

Yay Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinize yapacağınız samimi açıklamalar aranızdaki güveni kuvvetlendirecek. İşinizle ilgili karşılaşabileceğiniz ufak bir problem canınızı sıksa da, üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. İş ilişkilerinizde daha sabırlı davranmanızda yarar var. Fazla bencil ve açıkgöz birisi, sizden maddi bir şeyler koparmak için dolanıyor. Elinizi verseniz kolunuzu götürecek. Bu kişiye karşı dikkatli ve uyanık olun. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak

Kalbiniz kırgın ve aşka küskünsünüz; bitmiş ilişkinizi tekrar başlatmak mantıklı gözükmüyor. Bugünlerde ilginç biri dikkatinizi çekebilir, bu kişiye ilgisiz kalamayabilirsiniz. Önemli mevkilerde olan kişilerle yaptığınız görüşmeler sonuçlarını vermeye başladı. Uzun süredir işinizde beklediğiniz terfi haberi bugünlerde size ulaşacak. Alım satımla ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

burc-yorumlari

Kova Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bugün duygusal açıdan hissettiğiniz çelişkileri çözmek için çaba sarf etmelisiniz. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular bugün sert çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Bir konuda karar vermeniz gerektiği takdirde çok dikkatli düşünün. İş ortamınızda beklediğiniz bazı gelişmelerin olmaması sizin için sıkıcı olacak. Parasal konularda çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

Balık Burcu - Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgilinizle aranızdaki küçük tartışmaları büyütmek size bir yarar sağlamıyor. Hem kendinizi hem de onu boş yere üzüyorsunuz. Çalışma hayatında dayanıklı ve sabırlı yapınız zorlanıyor; kariyeriniz konusunda gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. İş ilişkilerinizde daha sabırlı davranmalısınız. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

Editör: Esra Seyirden