Koç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizin daha önce bilmediğiniz yönlerini öğrenmek sizi şaşkınlığa düşürebilir. Kesin yargılara varmadan önce bir daha düşünmeniz ilişkinizin geleceği açısından faydalı olacak. İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gün. Fikirlerinizle çalışma arkadaşlarınızı etkileyebilir, yeni oluşumların içinde yer alabilirsiniz. Para ilişkilerinde uğradığınız birçok haksızlığı hiç hak etmiyorsunuz. Radikal önlemler sizi asla kötü biri yapmayacak.

Boğa Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Gerginliğiniz yüzünden oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bu durumdan ilişkinizin olumsuz etki almaması için daha anlayışlı bir tavır sergilemeye çalışın. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerekiyor. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Sağlığınızla ilgili sizi endişelendiren konuda yardım isteyin.

İkizler Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran

Yakın çevrenizden birine karşı adlandıramadığınız duygularınız, her an aşka dönüşebilir. Kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz, ama güzel bir birlikteliğin başlangıcı olacak gibi. Birlikte çalıştığınız kişiler size nedense güvenmiyorlar! Bunun nedeni sizin davranışlarınız olabilir mi? Onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli ve anlayışlı olun. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

Yengeç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Gül bahçesinde elbette ki dikeni de tadacaksınız, hiç bozulmayın. Sevgilinizin gelip geçici kaprislerini de hoş karşılamanız gerektiğini hatırlayın. Güveninizi sarsıcı bir durum yok! İşlerinizdeki yoğunluk biraz daha sürebilir. Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil! Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Yapılan eleştirilerden rahatsızlık duymayın.

Aslan Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Birlikte yola çıktığınız, ümitle el ele verdiğiniz kimseyi yolundan çevirmeye çabalayan biri var. Gelecekteki rahat, huzur ve mutluluğunuzu düşünüyorsanız şimdiden mücadeleyi göze alın! İş hayatınızda aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gün. Fikirlerinizle birlikte çalıştığınız kişileri etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsacak gibi. Zihinsel yorgunluğunuzu dindirmek için hayatınızda yapacağınız ufak değişiklikler etkili olabilir.

Başak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Yaşadıklarınız sizi öylesine yormuş ki kolay kolay hiçbir şeyi önemsemiyorsunuz. İyi de yapıyorsunuz. Böylece kafanız daha rahat olur. İş hayatınızda ortaya çıkabilecek ani gelişmelere karşı hazırlıklı olun. İşinizle ilgili değişiklikleri yapabilecek güce sahipsiniz. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin verirseniz istediğiniz sonuçları elde etmeniz mümkün. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz.

Terazi Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Sevgilinizle güzel anlar yaşasanız da, yine de kendinizde eksik bir şeyler hissediyorsunuz. Bunun tek sebebi ona hala güven duymamanız! İş yaşamınızda ani bir kararla kârlı ortaklıklara girmeniz olası. Ama olumlu görüşünüzü kaybetmemekle birlikte aşırı hayalperestlikten kaçınmanızda fayda var. Maddi sıkıntınızın bitmesine yardımcı olacak bir iş bağlantısı gündemde. Yine de riske girmeden önce iyi düşünmelisiniz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları yaşamanız mümkün.

Akrep Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkisi ile kendinizde gizli kalmış kabiliyetleri ve gücü bulacaksınız. İlişkinizdeki uyum aranızdaki sevgi ve saygıdan kaynaklanıyor. Evliliğe olumlu bakışınız geleceğiniz adına olumlu bir karar almanızı sağlayacak. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Sevdiğiniz yaşlı birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

Yay Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Aşkta yaşadığınız üzücü olaylar, sizde karşı cinse güvensizlik yaratmış. Bu düşünceyi silecek biri her an karşınıza çıkabilir. Önemli bir iş bağlantısını başkalarının eksiklikleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir. Sonuçlanmasını beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünse de aleyhinize çözümleniyor. Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir!

Oğlak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün hislerinizde değişimler olabilir, dengenizi korumaya çalışın. Sevginiz yıpranıyor, dikkat! Ailenizin size çocuk gibi davranmasından şikâyetçisiniz. O halde her isteklerine boyun eğmeyin ve kişiliğinizi koruyun. Çalışma hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz planları uygulamak için uygun bir zaman. Enerjinizi doğru kullanarak, adım adım ilerlerseniz beklediğiniz hedeflere ulaşmanız mümkün. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin.

Kova Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

Etrafınızda gözünüze girmeye çalışan biri var. Daldan dala konmaya hevesli bu kimseye fazla yüz vermeyin. Ya onu güvenilir hale sokun veya bu sevdadan vazgeçin! Layık olmayan kimseye değer vermeniz sadece sizi mutsuz eder! Ailevi sorunlarınız işinize de yansıyor. Gün içerisinde dikkatiniz dağılabilir. Özel sorunlarınızı iş arkadaşlarınızla paylaşmayın. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Kilolarla başınız derde girebilir, rejim yapmaya başlamalısınız.

Balık Burcu - Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

Bazı beklenmedik gelişmeler aşk hayatınızda kayıplar yaratsa da sonunda kazançlı çıkacaksınız. Planlarınızla ilgili ailenizin ve arkadaşlarınızın yardımlarını isteyebilirsiniz. Mesleki faaliyetler için ciddi ve kararlı teşebbüsler gerekiyor, başkalarından da ne örnek, ne de yardım bekleyin. Çalışmaya ve detaylarla uğraşmaya hazır olmalısınız. İmkânlarınız size yetecek. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Kilo vermek için kendinizi çok fazla zorlamayın.

Editör: Esra Seyirden