• DOLAR 33,07 %0.17
  • EURO 36,09 %0.20
  • ALTIN 2.622,32 %2.04
  • BİST100 11.139 %0.67
  • BITCOIN 64.990 %2.51
  • ETHERIUM 3.460 %0.35
33°

Denizli Haberleri

Denizli haberleri ve güncel Denizli gelişmeleri, Denizli ile ilgili tüm video, Denizli fotoğrafları ve Denizli haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DENİZLİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, çatı katındaki evin balkonundan düşen kişi hayatını kaybetti.

AYDIN

Aydın-Denizli Otoban Yolu inşaatında son günlerde kaza ve eylemlerle gündeme gelmeye başladı.

DENİZLİ

Denizli’nin Çivril ilçesinde piknikçilerin tam olarak söndürmediği ateşten çıktığı iddia edilen yangında 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

DENİZLİ

Denizli’deki bir lisede öğrenci velisi tarafından dağıtılan tavuklu pilavdan yiyen çok sayıda öğrenci, öğretmen ve idareciler, zehirlenme şüphesiyle hastanelere başvurdu.

DENİZLİ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde görev yaptığı okulda, teneffüste öğrencileriyle top oynarken kalp krizi geçiren 49 yaşındaki İngilizce öğretmeni hayatını kaybetti.

DENİZLİ

ADM Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle saatlerce elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte, 23 Mayıs Perşembe  günü mahalle mahalle...

DENİZLİ

ADM Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle saatlerce elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İşte, 22 Mayıs Çarşamba günü mahalle mahalle...

DENİZLİ

Denizli’nin Çivril ilçesinde, KYK yurdunda barınan 97 öğrencinin yedikleri yemekten zehirlendiği iddia edildi. Öğrencilerde 93’ü taburcu edilirken, 4’ünün tedavisine devam...

DENİZLİ

Denizli’nin Çal ilçesinde husumetli oldukları kişinin evine gelen saldırganlar, içerideki aileye aldırmadan rastgele ateş açarak ortadan kayboldu.

DENİZLİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 8. kattaki evinin penceresinden düşen 4 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

DENİZLİ

İzmir’den 2 gün önce ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan iki genç kızın, en son Denizli’de görüldüğü iddia edildi.

DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Pazar günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.