• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.500 %-0.85
  • ETHERIUM 2.485 %-1.47
32°

Futbol Haberleri

Futbol haberleri ve güncel Futbol gelişmeleri, Futbol ile ilgili tüm video, Futbol fotoğrafları ve Futbol haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


30 Ağustos Atatürk Kupası Futbol Turnuvası Sarı Zeybek Spor ve Sosyal Tesisleri’nde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in başlama vuruşuyla gerçekleşti.

SPOR

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 10. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

MUĞLA

Tarihinde ilk defa bir Süper Lig maçına çıkan Bodrumspor, sahadan mağlup ayrıldı. Gaziantep FK karşısında son dakikada yıkılan Bodrumspor’da geçen...

Menderes Belediyesi, düzenleyeceği U-12 futbol turnuvasıyla gençleri sahaya çıkarıyor. Turnuva, 13-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

SPOR

Tarihinde ilk defa Süper Lig'de mücadele edecek Sipay Bodrumspor'da heyecan maç saati yaklaştıkça artıyor.

SPOR

Altınordu’nun 19 yaşındaki genç savunma oyuncusu Hasan Berat Kayalı, yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.

SPOR

İzmir ve Ayvalık’ta spor camialarının yakinen tanıdığı Küçükköy’ün sevilen simalarından başarılı antrenör Mutlu Karakaş (46) hayatını kaybetti.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yargıtay üyelerinin federasyonun yeni kurullarında görev almasına izin verilmediğini açıkladı. Federasyon, bu durumu "çifte standart ve...

SPOR

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında görev yapacak olan hakemler belli oldu. Ligin ilk maçını Galatasaray-Atakaş Hatayspor müsabakasıyla Turgut Doman yönetecek.

SPOR

Fenerbahçe, Fransa'nın Lille takımına deplasmanda 2-1 yenildi. Bu mağlubiyet, Türkiye'nin UEFA ülke puanı sıralamasındaki yerini etkiledi.

SPOR

Bucaspor 1928'de, teknik direktörlük görevine sözleşmesi sona eren Cüneyt Dumlupınar yerine altyapı antrenörü Engin Dursun getirildi.

Afyonkarahisar, spor tutkunları için heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.