• DOLAR 33,95 %-0.37
  • EURO 37,61 %-0.11
  • STERLIN 44,63 %-0.11
  • ALTIN 2.726,67 %-0.57
  • BİST100 10.077 %2.48
  • BITCOIN 58.900 %1.45
  • ETHERIUM 2.524 %2.83
31°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu Dilay Doğanay, Avusturya’da düzenlenen ‘Ö1 Talentenbörse’de Bestecilik Ödülü kazandı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla ilçesinde dün çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile bu sabah saatlerinde kısmen kontrol altına alındı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik eylem planı hazırlıyor.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Karacaoğlan Mahallesi’nden Kazım Dirik Mahallesi’ne geçişi kolaylaştırmak adına yeni bir yol açıyor.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in nüfusundaki artış devam ediyor. 2008 yılında İzmir'in nüfusu 3 milyon 795 bin 978 kişiyken, 2023 yılında ise bu sayı...

İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin dikkati sayesinde çöpten kurtarılan yavru kedinin adı Umut oldu.

İZMİR HABERLERİ

Nil Kahramanoğlu ile Gündem Özel programının konuğu olan Gazeteci-Yönetmen Aycan Karadağ “Dönüşüm Bornova Sokağı” belgeseli hakkında konuştu.

EKONOMİ

Batıçim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Candaş, Batıçim Merkez Fabrikası’nın 3 yıllık performansını açıkladı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sağlığı Geliştiren Parklar projesiyle şehrin parklarını birer spor alanına dönüştürüyor.

İZMİR HABERLERİ

Cemil Tugay, İzmir’in tarihi semti Basmane’yi gezerek bölgedeki tarihi evleri, yürütülen restorasyon projelerini inceledi, yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

İZMİR HABERLERİ

Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinden sonra CHP'li İzmir belediye başkanları sosyal medya...

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde evinde çıkan kavga sonucu tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti.