• DOLAR 33,99 %0.30
  • EURO 37,57 %0.08
  • STERLIN 44,58 %0.08
  • ALTIN 2.717,83 %-0.18
  • BİST100 10.022 %-0.87
  • BITCOIN 57.938 %-0.75
  • ETHERIUM 2.450 %-2.43
32°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İzmir, esporda Türkiye’nin en büyük etkinliklerinden birine ev sahipliği yaptı. Yılın en iyi LoL takımının belirlendiği finalde şampiyon, Papara Super...

İklim değişikliği, dünya genelinde su kaynakları üzerindeki baskıyı artırmaya devam ederken, Doç. Dr. Safari, İzmir ve Ege Bölgesi'nin 1940 yılından...

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot battı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri 10 düzensiz göçmeni kurtardı.

İzmir Kınık’ta bulunan domates üreticileri; domates alım fiyatlarının üretim maliyetlerinin altında olması nedeniyle zor günler yaşıyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, girişimcilik ekosisteminin gelişimine katkı sunan Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi’ni ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin incirde verimliliği artırmak için, ekşilik böceği ile mücadele ediyor.

SPOR

Göztepe'nin rakiplerine göre daha az para harcayarak elindeki futbolcuların değerini artırma politikası olumlu sonuç veriyor.

Bayraklı Belediyesinin geleneksel hale getirdiği U-12 Cup Futbol Turnuvası, görkemli bir finalle sona erdi.

İzmir'in Foça ilçesinde kıyıları işgal eden işletmeler, Foça Tarih ve Doğa Talanına Hayır Platformu tarafından protesto edildi.

İzmir Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürü Serkan Eğrilmez, uçamayan her kuşun tedaviye ihtiyaç duymadığını söyledi.

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Haziran’da başlattığı yaz spor okulları büyük ilgi görüyor.