• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.900 %2.59
  • ETHERIUM 2.313 %2.48
25°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


Seferihisar'da düzenlenecek olan Ata Ekmeği ve Armola Pazarı için geri sayım başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yangından kurtarılan hayvanların tedavi ve rehabilitasyon sürecine devam ediyor.

Gediz Elektrik 20 Ağustos Salı günü için Bornova'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Bornova'da elektrikler ne zaman gelecek?

Gediz Elektrik 20 Ağustos Salı günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

İzmir’in Konak ilçesindeki yapılar altında kalmış olan Smyrna Antik Kenti, arkeologlar tarafından gün yüzüne çıkarılmaya devam ediyor.

Dervişoğlu’nun görevlendirdiği İYİ Parti heyeti, yangından etkilenen yurttaşlarla görüştü. Görüşmenin ardından heyet adına açıklamam yapan Kayalar, yangınla mücadelenin öncelik olması...

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, yangınlara etkili müdahalede önemli rol oynayan yangın uçakları üzerinden Erdoğan’a tepki gösterdi.

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü, Göztepe- Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

GÜNCEL

Şair Nevzat Çelik, İzmir'deki orman yangınıyla ilgili sosyal medya paylaşımı gerekçe gösterilerek gözaltına alındı. İfadesi alınan Çelik, serbest bırakıldı.

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri...

Bayraklı Belediye Başkanı Önal, İzmir'in dört bir yanını saran yangınlardan zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda WhatsApp hesabının kötü niyetli kişiler tarafından...