• DOLAR 33,05 %0.12
  • EURO 36,06 %0.07
  • ALTIN 2.575,98 %0.24
  • BİST100 11.065 %0.00
  • BITCOIN 64.500 %3.12
  • ETHERIUM 3.440 %2.93
29°

Karabağlar Belediyesi Haberleri

Karabağlar Belediyesi haberleri ve güncel Karabağlar Belediyesi gelişmeleri, Karabağlar Belediyesi ile ilgili tüm video, Karabağlar Belediyesi fotoğrafları ve Karabağlar Belediyesi haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yerleriyle iş yerlerini sıkı şekilde denetliyor.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi’nin, Fahrettin Altay Mahallesi 2/1 Sokak başlattığı yol çalışması, mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Mahalle sakinlerinden...

İZMİR HABERLERİ

İzmir Karabağlar Belediyesi, zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuracak adayların KPSS'den en az 65 puan alması gerekiyor.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. İstenen şartlar ve başvuru tarihleri açıklandı.

İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi, Türk Edebiyatının unutulmaz şairi Nazım Hikmet’i vefatının 61. yılında Grup Yel Değirmeni konseriyle andı.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar Belediyesi adına Uzundere Hayvan Sağlığı Merkezi’nden terkedilmiş bir köpek sahiplendi. Minik köpeğe “Yonca” ismi...

Karabağlar Belediyesi ihtiyaç sahipleri için farklı desteklerde bulunuyor. Peki Karabağlar Belediyesi hangi destekleri veriyor? Karabağlar sosyal desteklerine nasıl başvurulur?

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, güne Karabağlar’daki mahalleleri dolaşarak yaşanan sorunları yerinde inceledi.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Anne Günü etkinlikleri kapsamında, Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen ‘Kadın Emeği Kermesi’ne katılarak kadınlarla bir araya...

Karabağlar Belediyesi, Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı 2. Birleşimini Belediye Başkanı Helil Kınay’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı’nda gerçekleştirilen En Çok Kitap Okuyan Çocuk Ödül Töreni’ne katıldı.

İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediye Meclisi, 2023 yılı faaliyet raporunu kabul etti. Toplantıda ihtisas komisyonlarının üyeleri de belirlendi.