• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.780 %1.9
  • ETHERIUM 3.284 %1.11
34°

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Recep Tayyip Erdoğan haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediyelerin SGK'ye borcuyla ilgili iktidarın yaptığı hamleye ilişkin ''Belediyelerimize Erdoğan'ın talimatıyla darbe girişimi var'' dedi.

POLİTİKA

Erdoğan'ın, "Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine yanıt veren Özel, en borçlu belediyelerin AKP'den devraldıkları belediyeler olduğunu söyledi.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye Devlet Başkanı Esad ile Rusya'nın başkenti Moskova'da görüşeceği haberine Şam'dan da yanıt geldi.

POLİTİKA

Dışişleri Bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili, Erdoğan’ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile Moskova'da görüşeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

POLİTİKA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesine ilişkin konuştu.

EKONOMİ

Temmuz ayında maaş zamlarıyla birlikte asgari ücretlinin de beklentisi devam ederken Erdoğan ara zam tartışmalarına son noktayı koydu.

POLİTİKA

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevinden istifa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yerine Murat Kurum'u atadı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda normalleşme-yumuşama gündemine ilişkin konuştu.

GÜNCEL

Teoman, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik “Öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor"...

POLİTİKA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet- Gelecek Partisi Grup Toplantısı’nda son kez konuştu.

POLİTİKA

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Teşkilatı ile bayramlaşma programında açıklamalarda bulundu. "Önümüzdeki seçimsiz 4 yılı reformlarla geçireceğiz" diyen Erdoğan, 'Cumhur İttifakı'...