Önde gelen market zincirlerinden biri olan Migros, yeni indirimlerini duyurdu. Migros'ta tıraş ürünlerinde, hijyenik pedlerde, ketçap ve mayonezde, içecek ürünlerinde indirim var.

Tıraş ürünlerinde indirim

Migros, tıraş ürünlerinde yüzde 30 indirime gitti. İndirim 20-23 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak. İndirimden yararlanmak isteyenlerin Money Kart veya Mones Bonus kartlarının olması gerekiyor.

Kampanya ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 20-23 Haziran tarihlerinde Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde tıraş ürünlerinde Migros Sanal Market'e özel %30 indirim kampanyası uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyadan faydalanmak için sepetine aynı üründen en az 2 adet ürün eklenmesi gerekmektedir. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Ürünler dönemsel olarak değişmektedir. Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürün/ürünlerde iade talebinde bulunduğunuzda; sipariş içerisinde yararlanmış olduğunuz kampanya koşullarına uygun olarak indirim tutarı, iadesi talep edilen ürünlere bedeli oranında yansıtılacak olup iade ettiğiniz üründen söz konusu indirim tutarı düşülerek ücret iadesi gerçekleştirilecektir.


Hijyenik pedlerde yüzde 40 indirim

Migros hijyenik pedlerde de yüzde 40 indirim yaptı. İndirim 19-23 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak.

İndirimle ilgili yapılan bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı: 19-23 Haziran tarihlerinde Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde hijyenik pedlerde Migros Sanal Market'e özel %40 indirim kampanyası uygulanacaktır. Kampanyadan faydalanmak için sepetine aynı üründen en az 2 adet ürün eklenmesi gerekmektedir. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Ürünler dönemsel olarak değişmektedir. Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürün/ürünlerde iade talebinde bulunduğunuzda; sipariş içerisinde yararlanmış olduğunuz kampanya koşullarına uygun olarak indirim tutarı, iadesi talep edilen ürünlere bedeli oranında yansıtılacak olup iade ettiğiniz üründen söz konusu indirim tutarı düşülerek ücret iadesi gerçekleştirilecektir.

Ketçap ve mayonezde indirim

Market Heinz marka ketçap ve mayonez ürünleride de indirim yaptı. İndirimli ürünler ve fiyatları şöyle:

İçecek ürünlerinden indirim

Migros, içeçek ürünlerinde de indirime gitti. İndirimden sadece Money Kart ve Money Bonus sahipleri faydalanacak.

Kaynak: Haber Merkezi