• DOLAR 32,96 %-0.07
  • EURO 35,85 %-0.04
  • ALTIN 2.517,25 %0.38
  • BİST100 10.918 %0.43
  • BITCOIN 67.480 %5.11
  • ETHERIUM 3.257 %3.27
37°
3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, seçim süreçlerini değerlendirmek ve parti içi istişareleri sağlamak amacıyla İl Danışma Kurulu toplantısı düzenledi.

3 hafta önce GÜNCEL

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) Açık Radyo’nun lisansını iptal etmesi üzerine basın açıklaması yayımlayan Basın Konseyi, RTÜK'ün bu kararının, Anayasal teminat altında bulunan basın özgürlüğüne yönelik ciddi bir ihlal olduğunu duyurdu.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi’nde ormanlık alanda henüz nedeni tespit edilemeyen yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Yangın Manisa'ya doğru ilerlerken Manisa'nın Gökçeler köyü tedbir amaçlı tahliye edildi. Böylece tahliye edilen köy sayısı 3'e çıktı

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) İzmir İl Örgütü, Temmuz ayında asgari ücrete zam talebiyle Karşıyaka'daki bir zincir marketin önünde eylem gerçekleştirerek Temmuz zammının lüks değil hak olduğuna vurgu yaptı

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bornova ilçesinde öğle saatlerinde başlayan yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün havadan ve karadan müdahale ettiği yangının büyümemesi için yoğun tedbir alındı. Yangın nedeniyle Beşyol ve Sarnıçköy'de çok sayıda ev tahliye edildi.

3 hafta önce EKONOMİ

Temmuz ayında sigara fiyatlarının zamlanması bekleniyordu. JTI sigara grubu zamlı fiyatlarını açıkladı. Böylece grubun en ucuz sigarası 67 liradan satılacak.

3 hafta önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in duyurduğu “Kent Lokantası” projesinin ilki, Şehzadeler ilçesinde bulunan Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi giriş katında açılacak.

3 hafta önce POLİTİKA

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Kayseri’de başlayan ve diğer illerimize de sıçrayan vahim olayların sorumlusu iktidardır. Hatta ve hatta ülkemizde yaşanan sığınmacı sorunun baş sorumlusu bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.

3 hafta önce MEDYA

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), RTÜK'ün Açık Radyo’nun lisansını iptal etmesine tepki gösterdi. TGC, Türkiye’deki gazetecilerin, radyo ve televizyonların görevinin iktidarı memnun etmek olmadığını belirterek, RTÜK’ü Anayasa’ya uymaya ve normalleşmeye çağırdı.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en önemli ulaşım merkezlerinden birisi olan Halkapınar'da ıslah edilmeyen dere ve yapılmayan çevre düzenlemesi çevre halkının tepkisine yol açıyor. Özellikle sıcak günlerde dayanılmaz bir koku yaratan bu durumun ne zaman değişeceği ise belirsizliğini koruyor.