• DOLAR 32,84 %-0.03
  • EURO 35,71 %0.06
  • ALTIN 2.552,22 %0.28
  • BİST100 11.102 %0.11
  • BITCOIN 66.891 %1.04
  • ETHERIUM 3.472 %1.19
40°
2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Tüm Bel-Sen ile gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmelerinde uzlaşı sağlanamaması üzerine iş bırakan memurlar, CHP İl Başkanlığına yürüdü.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tarih Hava Gazı Fabrikası'nda dün akşam Çim Konserlerinin ilki düzenlendi.  Konserde; Şef Hüseyin Çebi, piyanoda Zafer Çebi, ve sanatçılar Aydın Uçtuk, Evrim Özkaynak, Çisem Gündüz, Funda Öncü, Sedat Yüce sahne aldı. Konser, İzmirlilerden büyük ilgi gördü.

2 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye, Edremit, Ayvalık ve Göme belediyelerinin ortaklaşa düzenledikleri Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali başladı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ata Derneği kurucu üyelerinden Necla Ayber, Ata Derneği İzmir İl Başkanı Aytaç Bozkuyu ve Ata Parti İzmir İl Başkanı Sema Ünal’ın girişimleriyle hayata geçirilen Ata Gençlik Kampı, gençleri bekliyor.

2 hafta önce GÜNCEL

2024 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Milli güreşçi Alperen Berber kimdir? Yanıtı haberimizde...

2 hafta önce MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, dün Antalya'da verdiği konser sonrası hastaneye kaldırıldı.

2 hafta önce AFYONKARAHİSAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğleden sonra Denizli ve Afyonkarahisar'da sağanak yağış bekleniyor.

2 hafta önce GÜNCEL

2015 yılında "4 kere hacca gidip, geldim. Dayıya sor" sözleriyle sosyal medyada gündemde uzun süre yer alan Hüseyin Taşkıran'dan güncel açıklamalar geldi. Hüseyin Taşkıran olayı ne? Detaylar haberimizde yer alıyor...

2 hafta önce SPOR

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

2 hafta önce GÜNCEL

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na giren en yaşlı aday Mustafa Taşbaş ve en genç aday Elif Koçak ile bir araya geldi.