• DOLAR 32,87 %0.05
  • EURO 35,66 %-0.08
  • ALTIN 2.550,26 %0.20
  • BİST100 11.033 %-0.51
  • BITCOIN 66.350 %-0.97
  • ETHERIUM 3.452 %-2.01
35°
2 hafta önce SPOR

Kadın Briç Milli Takımımız, 24 Haziran - 4 Temmuz 2024 tarihleri arasında Danimarka'nın Herning şehrinde düzenlenen 56. Avrupa Takım Şampiyonası'nda Avrupa 3.’sü oldu. Bu başarı briç camiasında sevinçle karşılandı. Takımımız bugün yurda dönüş yaptı.

2 hafta önce SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Göztepe’de yeni sezon ürünler de satışa çıkmış bulunuyor. İzmir’i futbolda en üstlerde temsil eden sarı kırmızılıların forma fiyatları da üst düzeyde. Bir ailenin iki çocuğu ile forma takımı giyip maça gitmesinin maliyeti 9 bin TL’yi geçiyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve AIPH yetkilileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde EXPO’nun 2027 yılında Yeşildere'de gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. İzmir’in tanıtımında önemli rol oynayacak organizasyonun ayrıntıları önümüzdeki aylarda belli olacak

2 hafta önce MAGAZİN

UEFA’nın Milli Futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. Bu karara ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan da tepki gecikmedi. Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından “İkiyüzlü UEFA! Shame on you!'' diye yazdı

2 hafta önce YAŞAM

Rüyada karınca görmek genellikle bereket, bolluk ve düzen ile ilişkilendirilir. Aynı zamanda çalışkanlık ve disiplinli bir yaşam tarzını da simgeler. Rüya sahibinin yaşamında başarı ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

2 hafta önce YAŞAM

Sertab Erener “Bi Polar” isimli yeni teklisi ile dijital platformlarda yerini aldı! İşte Sertab Erener'in yeni teklisi Bi Polar şarkı sözleri

2 hafta önce DÜNYA

İşçi Partisi İngiltere’deki genel seçimlerde tarihi bir zafer kazanarak 14 yıllık Muhafazakar Parti iktidarına son verdi. Ülkenin yeni başbakanı olan Keir Starmer, gölge kabinesindeki isimlerle yeni hükümeti oluşturdu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Zam furyasına internet servis sağlayıcıları da katıldı. TürkNet, abonelik ücretlerinde artış yapacağını duyurdu. Sosyal medyada, şirkete yönelik tepkiler başladı. Zamlı fiyat ne zaman uygulanacak? İşte ayrıntılar

2 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu yangın çıkarken, ekipler yangının kontrol altına alınabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ev hayvanlarının kimliklendirilmesi çalışmaları kapsamında, İzmir'de kimliklendirilen ev hayvanı sayısı 212.200'e ulaştı. Bu hayvanların 92.399'u köpek, 119.801'i ise kedi olarak kaydedildi.