• DOLAR 32,83 %-0.07
  • EURO 35,67 %-0.11
  • ALTIN 2.540,79 %-0.17
  • BİST100 11.090 %-0.74
  • BITCOIN 65.800 %-1.94
  • ETHERIUM 3.495 %0.11
29°
2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, havaların ısınmasıyla artan sivrisinek ve karasinek popülasyonuna karşı ilçenin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarına başladı.

2 hafta önce DÜNYA

İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda yüzde 53 oy olarak yeni Cumhurbaşkanı seçilen Mesud Pezeşkiyan kimdir?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eşrefpaşa Hastanesi’nin ek hizmet binası inşaatına başlıyor. Yaklaşık 11 bin metrekarelik alanda hayata geçecek dev proje kapsamında 549 milyon liralık yatırım yapılacak.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in simgelerinden biri olan tarihi Kemeraltı Çarşısı mutlaka görmeniz gereken yerlerden biri. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Kemeraltı Çarsı'na nasıl gidilir? Kemeraltı Çarşısı'nda gezilecek yerler nereler? Sizin için derledik...

2 hafta önce DÜNYA

İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu tamamlandı. Reformist aday Mesud Pezeşkiyan yüzde 53 oranında destek kazanarak İran İslam Cumhuriyetinin 9. Cumhurbaşkanı oldu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü’nün Meslek Fabrikası iş birliği ile hayata geçirdiği Mor Makas Dikiş Kursu başladı. Makas ve mezuraları eline alan kadınlar, kalıp çıkarmayı öğrenip dikiş makinesinin başına geçmeye hazırlanıyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Körfezi'nin gözde iskelelerinden biri olan Karantina İskelesi, geçmişten günümüze taşıdığı tarihî dokusuyla dikkat çekiyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de arananlara yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda kentte kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 9 kişi yakalandı.

2 hafta önce MANİSA

Manisa’nın Kula ilçesinde seyir halindeki otomobilin kontrolden çıkıp takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 22 yaşındaki bir genç yaşamını yitirdi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan otomobil sürücüsü ise 56 promil alkollü olduğu öğrenildi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP İl Başkanlığı’na yürüyen belediye emekçileri İl Başkan yardımcılarıyla bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede taleplerini ileten sendika yöneticileri, henüz bir sonuç alamadıklarını iletti