• DOLAR 32,90 %-0.44
  • EURO 35,85 %-0.26
  • ALTIN 2.532,55 %-0.72
  • BİST100 11.173 %0.15
  • BITCOIN 67.298 %0.61
  • ETHERIUM 3.468 %-0.6
35°
2 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Kula ilçesinde toplu konut inşaatında moloz dökmek isteyen hafriyat kamyonu damperini kaldırması ile kontrolünü kaybederek havada asılı kaldı.

2 hafta önce SPOR

A Milli Futbol Takımı'nın genç yeteneği Arda Güler, Hollanda’ya yenilerek turnuvadan elenmeleriyle ilgili, "Daha da ileri gidebilmeyi çok isterdik, çok üzgünüz" dedi.

2 hafta önce GÜNCEL

Tarihin en iyi satranç oyuncusu olarak bilinen Magnus Carlsen'i 41.2 saniyede mat ederek satranç turnuvasında bütün dikkatleri üzerine çeken 13 yaşındaki Yağız Kaan Erdoğmuş kimdir?

2 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir kırsalında kaybolan 43 yaşındaki vatandaş, 60 saat süren çalışmalar sonucunda bitkin bir şekilde bulundu.

2 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik, 8 Temmuz Pazartesi günü Muğla'nın bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ünlü sanatçı Işın Karaca, sokak hayvanları için, tüm geliri ÇESAL'a (Çeşme Alaçatı Doğa ve Hayvan Severler Derneği) bağışlanmak üzere Çeşme'de sahneye çıkacak.

2 hafta önce AYDIN

Aydın'ın Koçarlı ilçesi Cincin Mahallesi'nde bulunan ve 18. yüzyılda yapılan ‘Cihanoğlu (Eski) Camii', 239 yıldır ezan sesiyle yankılanmaya devam ediyor.

2 hafta önce POLİTİKA

İktidara "Ya asgari ücrete zammı verecekler, ya biz söke söke alacağız" diye seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ama geçim olmazsa hiç merak etmeyin yakında seçim olur" diye seslendi.

2 hafta önce GÜNCEL

İstanbul Kadıköy’de bir eğlence mekanına ateş açan şahıs serbest bırakıldı. Olayda bir kişi yaralanmıştı.

2 hafta önce GÜNCEL

Sürücü adaylarına direksiyon sınavında park manevrasında iki deneme hakkı verilmesi bekleniyor. Sürücü adayları 'U dönüşü' de yapmak durumunda kalabilir.