• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.500 %0.59
  • ETHERIUM 3.485 %-0.34
39°
1 hafta önce GÜNCEL

Anayasa Mahkemesi, Nagehan Alçı'ya "taze kaşar" diyen Mine Kırıkkanat'a ceza verilmesini ''hak ihlali'' olarak değerlendirdi

1 hafta önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden İzmirspor 2024-2025 sezonunda maçlarını Karabağlar Atatürk Gençlik Merkezi’nde bulunan statda oynamak istiyor. Yeni teknik direktörünü ve sportif direktörünü açıklayarak sezon hazırlıklarına başlayan lacivert beyazlılar, geçtiğimiz sezon maçlarını 1.500 kişi kapasiteli Yeşilyurt Sahası’nda oynuyordu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bu yıl haziranda yaşanan yüksek sıcaklıklar, İzmir'in verimli ovalarında yetişen domateste hasadı öne çekti. Erken hasat ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle domates kurutma mesaisi de geçmiş yıllara göre 10 gün erken başladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi, üretici ve tüketiciyi aracısız olarak buluşturduğu pazarlara bir yenisini daha ekledi. Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen organik ürün pazarı, ayda iki kez ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Kısa Film Günleri’nin dördüncüsünü düzenliyor. Etkinlik kapsamında sinemaseverler bir araya gelecek.

1 hafta önce SPOR

Göztepe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Hatayspor’dan Erce Kardeşler'in ismi sarı kırmızılılar ile anılınca sosyal medya ikiye bölündü.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin içinde yapılacak olan İAOSB İtfaiye Hizmet Binasının temeli atıldı. Projenin 75 milyon TL'ye tamamlanması planlanıyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeni Aile Sağlığı Merkezi için gereken protokolü imzaladı.

1 hafta önce GÜNCEL

DİSK, TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ konfederasyonları asgari ücrete ve yaşam koşullarına ilişkin ortak açıklamada bulundu. 10 maddelik bir manifesto yayımlayan üç konfederasyonun bildirisinde asgari ücretin acilen artırılması ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılması çağrısı yapıldı.

1 hafta önce MUĞLA

Muğla'da deprem oldu. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıklarken, depremin merkez üssü ise Marmaris oldu.