• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.940 %0.81
  • ETHERIUM 3.507 %0.34
39°
1 hafta önce POLİTİKA

CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Özel, kürsüden yurttaşlara çağrıda bulunarak, "Bu akşam saat 21.00'de ayağa kalk. Eğer zam istiyorsan, emekliye zam istiyorsan, asgari ücrete zam istiyorsan, ışıkları yakın ve kapatın" ifadelerini kullandı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk, 17. Uluslararası Türkiye Tiyatro Buluşması’nda sanatseverleri bir araya getirecek. 11-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan buluşmaya çok sayıda ünlü isim katılım gösterecek.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Borçlarını ödeyemediği için intihar eden Karşıyaka Belediyesi memuru Selçuk Birdi için bir anma töreni düzenlendi. Tüm Bel-Sen İzmir 2 no'lu şube tarafından düzenlenen anma törenine sendikalar ve Belediye memurları da katıldı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde, Kubilay mahallesinde yer alan İmam-ı Caferi Sadık Tayyar Türbesi, uzun yıllardır gizemini koruyarak tartışma konusu haline geldi. Mahalle sakinleri belediye yetkililerinden gerekli açıklamayı bekliyor ve restorasyon çalışmalarının bir an önce başlamasını istiyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi’nin, Yeşil Bir Torbalı başlığı altında yürüttüğü çalışmalar sürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İkinci Koruluk’ta sahaya indi.

1 hafta önce GÜNCEL

AFAD verilerine göre Muğla Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat çeken bir uyarı geldi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Belediyesi 2024 Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Lal Denizli önderliğinde gerçekleştirildi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İz Gazete tarafından geçtiğimiz ay haberi yapılan çocuk parkında mutlu sona ulaşıldı. Haberin ardından bölgeye gelen belediye ekipleri önce zemin parçalarını topladı. Bu sabah saatlerinde yeniden bölgeye gelen ekipler zemini yeniledi ve parkı kullanıma açtı.

1 hafta önce SPOR

19 Mayıs tarihinde oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan olaylarla ilgili yürütülen soruşturmada, Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi Samuel’in ifade verdiği ortaya çıktı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

TÜRK-İŞ İzmir Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak’ın başkanlığında her ay düzenlenen Şube Başkanlar Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, örgütlenme ve 29 gündür devam eden Kristal Yağ Fabrikası grevi konuları görüşüldü.