• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.300 %2.84
  • ETHERIUM 3.497 %1.83
39°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in hemen her caddesinde görme engelli vatandaşların yürümesini kolaylaştıran sarı çizgiler bulunuyor. Ne yazık ki görme engelli olmayan vatandaşlarımız ve yetkililer bu çizgileri görmüyor. Çizgiler kimi zaman aniden kesiliyor, kimi zaman ise yanlış yönlendirmelerde bulunuyor.

1 hafta önce GÜNCEL

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 215 sanıklı Adnan Oktar organize suç örgütü davasına ilişkin aralarında 8 bin 658'er yıl hapse çarptırılan 14 sanığın da olduğu 215 sanık hakkındaki hükümlerin onanmasını talep etti.

1 hafta önce GÜNCEL

ÖSYM, 20-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan KPSS'nin sınava giriş belgelerini erişime açtı.

1 hafta önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi’nin yaşama geçirdiği Adabahçe projesi kapsamında, yaz hasadından elde edilen ürünler Ada Market Ekspres aracı ve AdaMarket mağazası ile satışa sunuluyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in plaj ve koyları yaz aylarında büyük ilgi görüyor. Bu plajlardan biri de Bademli Plajı. Peki Bademli Plajı nerededir? Bademli Plajı'na nasıl gidilir?

1 hafta önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Gelişim Ajansı (UNCTAD), son raporunda dijitalleşmenin enerji ve su tüketimini belirgin oranda artırdığını bildirerek, küresel olarak hızla harekete geçilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

1 hafta önce YAŞAM

Geleneksel tıp, modern tıp ve kozmetik sektöründe sıklıkla kullanılan kapari, lezzetiyle sofralarda da kendine yer buluyor. Peki kapari nedir? Nerelerde yetişir? Faydaları nelerdir?

1 hafta önce MUĞLA

Muğla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 9 düzensiz göçmeni ve organizatör oldukları ileri sürülen 3 kişiyi Armutalan Mahallesi'nde yakaladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, Aliağa'da atık taşıyan römorklu çekici, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

1 hafta önce AYDIN

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan akaryakıt işletmesine yapılan silahlı saldırının şüphelisi polis ekiplerince yakalandı. Silahıyla birlikte yakalanan şüpheli önce emniyete, sonrasında adliyeye sevk edildi.