• DOLAR 34,00 %0.03
  • EURO 37,98 %-0.14
  • STERLIN 44,84 %-0.14
  • ALTIN 2.753,10 %0.29
  • BİST100 9.566 %-1.06
  • BITCOIN 63.544 %-1.02
  • ETHERIUM 2.675 %-3.52
25°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Altan İnanç başkanlığında gerçekleştirildi. Birleşimin ana gündemi İzBB tarafından Karşıyaka Belediyesi’ne yapılacak maddi destek ve Şehir Tiyatroları’nın Kültür ve Sanat Dairesi’ne bağlanması oldu.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saat 21.00'de yurttaşları ışıklarını açıp kapatmaya çağırdı.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Germencik ilçesi Dağyeni Mahallesi yakınlarında saat 17.50 sıralarında yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

1 ay önce MAGAZİN

Gülben Ergen'in 2 gün sonra çıkaracağı "Nanik" isimli şarkısını dinleyerek ve sosyal medya üzerinden sert eleştirilerde bulunan ünlü manken ve şarkıcı Sevda Demirel,  Korkunç ötesi. Tam bir anaokul şarkısı" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi. İşte video, siz ne düşünüyorsunuz?

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Didim ilçesinde iki arkadaş arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir kişi, tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü yurt aidatlarına fahiş zam yapılması, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç tarafından gündeme getirildi. Zammın geri çekilmesi çağrısında bulunan Kılıç, “İçerisinde yemek yok, odalarda klima yok. Bu, öğrenciye zulümdür. Fahiş artışı bir an önce geri alın” dedi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçlar tarafından deniz dibinden 213 kilogram atık çıkarıldı.

1 ay önce DÜNYA

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, yeni bir müttefiki davet etmek için tüm üye ülkelerin oybirliği ile anlaşması gerektiğini belirterek, "Tüm müttefikler, Ukrayna’nın üye olması konusunda hemfikir” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve DİSK'in asgari ücret çağrısına AKP'den yanıt geldi. AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, asgari ücrete zam konusunda, "Ara zam çalışmamız yok. Böyle bir beklenti olmasın" dedi.

1 ay önce SPOR

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kasım 2023 ve Şubat 2024'te yaptığı açıklamaları gerekçesiyle Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından hakkında yapılan şikayet üzerine 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade verdi.