• DOLAR 33,08 %-0.04
  • EURO 36,14 %-0.19
  • ALTIN 2.601,76 %0.03
  • BİST100 11.139 %0.05
  • BITCOIN 64.139 %-0.68
  • ETHERIUM 3.424 %0.85
35°
6 gün önce GÜNCEL

İstanbul’da fenomenlere yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslihan (Neslim) Güngen ve eşi İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu şüpheliler İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de nitelikli dolandırıcılık ve zimmet soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir bankanın şube müdürü adliyeye sevk edildi.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi ve Hayvan Arama Kurtarma Derneği arasına bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında belediye personelleri, meydana gelebilecek afetlerde hayvanlara nasıl müdahale edileceği konusunda eğitilecek.

6 gün önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığının desteğiyle ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 2021 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Şikago kentinde açılan, Türkiye Ticaret Merkezi (TTM)’nin tanıtımı İzmir’de yapıldı.

6 gün önce SPOR

Karşıyaka, savunma oyuncusu Abdulkadir Öksüz’ü kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardı.

6 gün önce MANİSA

En son tarım ve hayvancılık teknolojileri, Manisa Salihli’ye taşınacak. Verimliliği yükselten, maliyeti düşüren ekipmanlar SAGREX Fuarı’nda çiftçiyle buluşacak

6 gün önce EKONOMİ

ABD'de açıklanan enflasyon verileri sonrası gram altın zirveyi gördü. Altının gram fiyatı 2 bin 560 lira seviyesine ulaşarak rekor tazeledi.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir doğal güzellikleri ile görenleri cezbeden kentlerimizden biri. İzmir'de dikkat çeken doğal güzelliklerden birisi de şelaleler. İzmir'de bulunan şelaleleri sizin için derledik...

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda gözaltına alınan sosyal medya fenomeni, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürüldü.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’ndan geçtiğimiz yıllarda kaldırılan yüzük sembolü, Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın talimatlarıyla yeniden imal edilip yerine yerleştirildi. Ünsal “Karşıyaka’nın yüzüğü, yeni evli çiftlerimizin en güzel fotoğraflarını süslemeye devam edecek” dedi.