• DOLAR 33,07 %-0.01
  • EURO 36,20 %-0.01
  • ALTIN 2.617,75 %0.13
  • BİST100 11.223 %0.80
  • BITCOIN 64.650 %0.27
  • ETHERIUM 3.470 %0.46
41°
6 gün önce GÜNCEL

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Süper Lig Küçük Kızlar kategorisinde il 4.’sü olan Ödemiş Belediye Spor Kız Voleybol Takımı sevincini Belediye Başkanı Mustafa Turan ile paylaştı.

6 gün önce İZMİR'DE GEZİLECEK YERLER

İzmir'de alışveriş denilince akla ilk gelen modern alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Bornova nerede? Forum Bornova'ya nasıl gidilir?

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, Aliağa gümrüğü ve kentte bulunan gümrük müşavirliklerine yönelik 50 milyonluk rüşvet operasyonunda, gözaltına alınan aralarında memurlarında olduğu 77 şüpheli adliyeye sevk edildi.

6 gün önce YAŞAM

Rap müziğin sevilen ismi Ceza, yeni teklisi "Maytap" ile sosyal medyada yankı uyandırdı. Ceza - Maytap şarkı sözleri...

6 gün önce YEMEK TARİFLERİ

Genellikle yaz aylarında taze kabak çiçekleri bulunduğu zaman yapılan Kabak çiçeği dolması mevsimlik bir lezzettir. İşte karşınızda, İzmir'in mis kokulu yemeği: Kabak Çiçeği Dolması tarifi...

6 gün önce GÜNCEL

İkinci el ve sıfır eşya alışverişi sitesi Sahibinden’in paylaştığı verilere göre; klima, vantilatör ve fan pervane ürünlerine gösterilen ilgi Temmuz ayında büyük bir artış yaşadı.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 13 Temmuz Cumartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in birçok ilçesinde 5 bine yakın temiz su borularında patlak oluğu ve buralara saha personelinin az olmasından dolayı müdahale edilmediği gündeme geldi.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Lavantada hasat zamanı geldi. Seferihisar Belediyesi her yıl düzenlediği Lavanta Hasatı ve Pazarı etkinliği için tarih açıkladı.