• DOLAR 33,09 %0.19
  • EURO 36,24 %0.49
  • ALTIN 2.613,60 %-0.31
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.730 %-0.18
  • ETHERIUM 3.412 %-1.56
33°
4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Alsancak'ta elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren İnanç Öktemay, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede anne Nevin Öktemay'ın feryatları yürekleri dağladı.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Alsancak’ta 2 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olay için İzmir Barosu harekete geçti. İz Gazete’ye konuşan İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz, “Birçok ihmal ve göz göre göre gelen bir ölümden bahsediyoruz. Burada mutlaka kamunun sorumluluğu var. İzmir Barosu olarak bir suç duyurusu hazırlayacağız” dedi.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Konak'ta yağmurda 2 kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Esnafın defalarca şikayet ettiği durum hakkında gazeteci Yılmaz Özdil'den dikkat çeken paylaşım geldi. Özdil, "İzmirliler bunun hesabını sormazsa İzmir'i İzmir yapan bütün değerler ölmüş olur" ifadelerini kullandı

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Limanı, 2024 yılında 72 kruvaziyer seferiyle turizmi canlandıracak. Lagoon Sea Cruises'a ait Blue Sapphire gemisi, Çeşme'ye demirleyerek sezona start verdi.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi (EMO) yaşanan acı olayın ardından kablolardaki izolasyon hatalarına dikkat çekti. EMO'un açıklamasında, 2023 yılındaki deniz suyu taşkınlarında bölgenin elektriksiz kaldığını ve o dönemde de önlem alınmamasının bu tür facialara yol açtığı ifade edilerek TEDAŞ ve EPDK'yı göreve çağırdı

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Gaziemir ilçesindeki nükleer atıkların nasıl temizleneceği konusunda EGEÇEP'in bilgi edinme talebinin reddedilmesi sonrasında Ankara 20. İdare Mahkemesi’nde açılan davada karar çıktı. Mahkeme ticari sır niteliği taşıyanlar çıkarıldıktan sonra tüm bilgilerin paylaşılmasına hükmetti

4 gün önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Laleli Pazaryeri’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tezgahları tek tek gezen balaban, pazarcıların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

4 gün önce GÜNCEL

Emekli Memur Sen Genel Başkanı Ali Küçükkösen, emekli maaşlarının artırılması gerektiğini vurgulayarak, “Emekliler yılı olarak lanse edilen 2024, maalesef emeklilerin ekonomik olarak daha da zorlandığı bir yıl olmaya devam ediyor. Enflasyon oranlarının yüksekliği ve emekli maaşlarındaki yetersiz artışlar, emeklilerin yaşam standartlarını olumsuz etkiliyor” dedi.

4 gün önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 14 Temmuz Pazar günü Muğla'nın 4 ilçesinde elektrik kesintileri yaşacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de dün yaşanan yaz yağmuru ile felaket gerçekleşti. Sağanaktan kurtulmaya çalışan iki vatandaş elektrik akımına kapılarak can verdi. Ege Telgraf Gazetesi ise 5 yıl önce olayın yaşandığı sokakla ilgili manşetinde yer verdiği 'Çözüm için illa biri mi ölmeli' haberini hatırlattı.