• DOLAR 33,10 %0.20
  • EURO 36,21 %0.42
  • ALTIN 2.622,66 %0.03
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.588 %-0.26
  • ETHERIUM 3.415 %-1.84
39°
3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en kalabalık ilçesi olan Buca hakkında mutlaka bilinmesi gerekenleri derledik. Peki, Buca'nın neyi meşhur? Buca'ya nasıl gidilir?

3 gün önce DÜNYA

ABD başkan adayı Donald Trump Pensilvanya'da düzenlediği mitingde konuşma yaparken silahlı saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan Trump hastaneye kaldırıldı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 12 Temmuz 2024 tarihinde Konak Enver Dündar Başar Sokak'ta meydana gelen ve iki vatandaşın elektrik kaçağı nedeniyle hayatını kaybettiği olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

3 gün önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor. İtfaiye ekipleri, alevlerin bölgedeki akaryakıt istasyonu ve çimento fabrikasına sıçramaması için önlem aldı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

AKP’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifine karşı İzmir'de başlatılan protesto eylemleri sürüyor. Alsancak’ta toplanan hayvanseverler, teklifin geri çekilmesini istedi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Foça ilçesinde yapımı devam inşaatın girişinde bir erkek ölü bulundu.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ta yaşanan elektrik kaçağı nedeniyle iki yurttaşın hayatını kaybettiği olayın nedenlerinin araştırıldığını ve gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Belediye, teknik raporların ve incelemelerin halkla paylaşılacağını bildirdi

3 gün önce POLİTİKA

Dr. Aytun Çıray, 'FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu' olarak bilinen Meclis Araştırma Komisyonu'nun çalışmalarının yarım kaldığını ve iktidar tarafından hızla sonlandırıldığını açıkladı. Çıray, CHP adına hazırlanan ek raporu açıklayarak gerçekleri duyuracaklarını söyledi

3 gün önce SPOR

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, Avusturya kampında Strasbourg ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini 4-0'lık skorla mağlup etti.

3 gün önce DÜNYA

Gazze Şeridi’ndeki Filistin hükümeti, İsrail'in yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı ve "güvenli bölge" olarak nitelendirilen El Mevasi bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı çarpıtmak için Muhammed Deif'in hedef alındığı yönünde yalan haberler yaydığını belirtti.