• DOLAR 33,10 %0.22
  • EURO 36,16 %0.28
  • ALTIN 2.624,03 %0.09
  • BİST100 11.094 %-0.41
  • BITCOIN 65.160 %3.43
  • ETHERIUM 3.491 %2.79
34°
2 gün önce YEMEK TARİFLERİ

İzmir'de genellikle düğün ve bayramlarda yapılan keşkek, buğday ve etten oluşan geleneksel bir yemektir. işte, Düğünlerin baş tacı: İzmir usulü Keşkek tarifi...

2 gün önce GÜNCEL

HAVELSAN tarafından üretilen, hava kuvvetleri için; harita resmi üretme, gözetleme, silah kontrol fonksiyonları içeren KARTAL yazılımı, NATO tatbikatında sertifikasyon aldı.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 29 kişiden aralarında bir daire başkanının da bulunduğu 9'unun İZSU, 20'sinin Gdz Elektrik çalışanı olduğu belirtildi

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı’yı olumsuz etkileyen sel felaketinin ardından İZSU ekipleriyle birlikte Bayraklı Belediyesinin Fen, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk andan itibaren hızlı ve etkin müdahalelerle sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2 gün önce GÜNCEL

Adana'da bir tamirci, eski model ve kliması olmayan araçlara ev tipi klima takmaya başladı. Sıcak havalar nedeniyle klima montaj işlemlerinde ise yoğunluk yaşanıyor.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Konak ilçesinde, yağmurda yolun karşısına geçmek isterken elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yaşamlarını yitirmişti. Olayda hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz’in son anlarına dair çekilmiş olan videosu ortaya çıktı.

2 gün önce GÜNCEL

Çocuklar için en iyi sünnet zamanının yaz dönemi olduğunu söyleyen Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Perihan Topçu, ebeveynlere yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

2 gün önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) düzenlediği, 1 milyon 470 bin 487 adayın başvurduğu Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu sona erdi.

2 gün önce SPOR

Göztepe’de bir türlü yapılamayan transferler taraftarların sabrını zorluyor. Sosyal medya üzerinden örgütlenen taraftar grupları, dün akşam ortak bir bildiri yayınladı. Bildiride yönetim sert bir dille uyarılırken, kulüpten de açıklama gecikmedi.

2 gün önce MANİSA

Manisa'nın Selendi ilçesinde 1978 yılında inşa edilen ve 46 yıl boyunca hizmet veren Hükümet Konağı, yenisi yapılacak olması nedeniyle yıkımına başlandı.