• DOLAR 33,07 %0.14
  • EURO 36,07 %0.02
  • ALTIN 2.632,26 %0.40
  • BİST100 11.139 %0.00
  • BITCOIN 65.700 %1.7
  • ETHERIUM 3.481 %0.65
28°
2 gün önce İZMİR HABERLERİ

Yerinden yapımına her şeyiyle yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı gündeminde yaprak kıpırdamıyor. Konuyla ilgili ne kulüpten ne de yetkililerden uzun süredir bir açıklama gelmiyor. Olan ise yüzyılı aşkın mazisiyle İzmir’in köklü kulübü ve cefakar taraftarına oluyor.

2 gün önce GÜNCEL

Bu sene 7’ncisi gerçekleşen Uludağ Premium Ultra Trail’de dereceye giren sporculara ödülleri verildi. İzmir’de bisikletiyle kamyona arkadan çarparak hayatını kaybeden spor fotoğrafçısı Onur Çam, unutulmadı. 6K’lık parkur, 2023 yılında 53 yaşındayken yaşamını yitiren Onur Çam’ın adına koşuldu.

2 gün önce AYDIN

Didim Belediyesi’nin 4. Kez düzenlediği Lavanta Festival vatandaşı rengarenk çiçeklerle bir araya getirdi. Festival, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

2 gün önce GÜNCEL

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları sona erdi.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in en yoğun kullanılan metro istasyonlardan birisi olan Basmane Metro istasyonunda da son dönemde moda olan uygulama devam ediyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu istasyonda da yürüyen merdivenler çalışmıyor.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de 2 kişinin elektrik akımına kapılarak vefat ettiği sokakta esnaflık yapan vatandaşlar olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

2 gün önce MUĞLA

Muğla’da otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan yaya vatandaşa çarptı. Çarpışma sonucunda arabanın çarptığı şahıs hayatını kaybetti.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

15 Temmuz askeri darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulunan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın, "Türkiye 15 Temmuz 2016 tarihinde büyük bir demokrasi sınavından başarıyla çıkmıştır. Türk milletinin hain darbe girişimine karşı verdiği reaksiyon, halkımızın demokrasiye olan bağlılığının ve Cumhuriyete olan inancının bir göstergesi olmuştur" dedi.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi’ne ait Kordelion İşletmeleri A.Ş. tarafından Gediz Deltası sulak alanı içinde yapılmak istenen Jeotermal projesinin iptal davasından çekildi.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

7’nci Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali tamamlandı, “Zorba” adlı bale gösterisi sergilenen son sahnelerden oldu.