• DOLAR 33,09 %0.30
  • EURO 36,10 %0.26
  • ALTIN 2.596,61 %1.04
  • BİST100 11.128 %0.57
  • BITCOIN 63.199 %0.72
  • ETHERIUM 3.401 %1.37
36°
21 saat önce İZMİR HABERLERİ

Hukuki sorunlar yaşadığımızda en çok ziyaret ettiğimiz yerler adliyeler olarak öne çıkar. İzmir'de adliyeye nasıl gidilir? İzmir Adliyesi nerede?

21 saat önce EKONOMİ

Çalışma ekonomisi uzmanı Prof. Dr. Aziz Çelik, “Emeklileri dipte eşitlediler. Hükümet, kök aylıkları 10 bin liradan düşük milyonlarca emekliye zam yapıp yapmamayı tartışıyor. Yaklaşık 2 bin veya 2 bin 500 liralık zammı yapmamak için bin dereden su getiriyorlar” dedi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yaz mevsiminde tatil rotası olabilecek birbirinden güzel plaj ve koylar ziyaretçilerini bekliyor. Bu güzel koylardan biri de İzmir'in en temiz koyu olmaya aday olan Maydonoz Koyu. Peki Maydonoz Koyu nerededir? Maydonoz Koyu'na nasıl gidilir?

22 saat önce DENİZLİ

Denizli'de tali yoldan ana caddeye çıkan araçların çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

Çalışmalarını İzmir’in Foça İlçesi’nde sürdüren Ressam Bahattin Bilgin sürrealist çalışmalarını torunu 4 yaşındaki Melisa Güngör ile birlikte açtığı sergide sundu.

22 saat önce GÜNCEL

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşlarına ek zam yapılmasını içeren kanun teklifi çalışmasını bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacaklarını, yarın, vergi paketiyle birlikte Meclis Başkanlığı'na sunmayı düşündüklerini bildirdi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Barosu, geçtiğimiz günlerde Alsancak'ta yaşanan şiddetli yağış sırasında kaçak elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay için olayın gerçekleştiği yer olan Alsancak Enver Dündar Başar Sokak`ta buluşarak ses yükseltme çağrısında bulundu.

22 saat önce SPOR

İspanya ile EURO 2024'te şampiyonluğa ulaşan ve turnuvanın oyuncusu seçilen Manchester Cityli Rodri, bu sezon kaydettiği 10 gol ve 14 asistle kariyerinin en skorer sezonunu yaşadı.

22 saat önce SPOR

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Berk Uğurlu’nun sözleşmesinin bir yıl uzatıldığını açıkladı.

23 saat önce MANİSA

Manisa'nın Soma ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale havadan ve karadan başlatıldı.