• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.150 %2.3
  • ETHERIUM 3.520 %1.15
26°
5 gün önce GÜNCEL

Makine arızası nedeniyle İstanbul Boğazı Umuryeri önlerine sürüklenen gemi, kurtarma römorkörleri eşliğinde Türkeli Demir Sahası’na demirletildi.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Urla Kuşçular Köyü, eski tarım geçmişiyle bilinen Malgaca Ovası’nın üzerine inşa edilen modern gastronomi cenneti olarak öne çıkıyor.

5 gün önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 16 Temmuz Salı günü Muğla'nın 6 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

5 gün önce MUĞLA

Malta bandıralı "Marella Discovery" adlı kruvaziyer, "ana liman" olarak kullandığı Muğla'nın Marmaris ilçesine ulaştı. Çok sayıda turist Marmaris’e ayak bastı.

5 gün önce MUĞLA

Marmaris Belediyesi, Abdi İpekçi Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Çalışma tamamlandığında parkın yanındaki atıl bina Halk Kafe olarak hizmete açılacak.

5 gün önce SPOR

Süper ligin başlamasına haftalar kala Göztepe'de transfer belirsizliği sürüyor. FC Tokyo'da forma giyen Kuryu Matsuki'nin Göztepe'ye kiralık olarak gelmesi beklenirken, taraftar bu transfere şüphe ile bakıyor.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Hukuki sorunlar yaşadığımızda en çok ziyaret ettiğimiz yerler adliyeler olarak öne çıkar. İzmir'de adliyeye nasıl gidilir? İzmir Adliyesi nerede?

5 gün önce EKONOMİ

Çalışma ekonomisi uzmanı Prof. Dr. Aziz Çelik, “Emeklileri dipte eşitlediler. Hükümet, kök aylıkları 10 bin liradan düşük milyonlarca emekliye zam yapıp yapmamayı tartışıyor. Yaklaşık 2 bin veya 2 bin 500 liralık zammı yapmamak için bin dereden su getiriyorlar” dedi.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yaz mevsiminde tatil rotası olabilecek birbirinden güzel plaj ve koylar ziyaretçilerini bekliyor. Bu güzel koylardan biri de İzmir'in en temiz koyu olmaya aday olan Maydonoz Koyu. Peki Maydonoz Koyu nerededir? Maydonoz Koyu'na nasıl gidilir?

5 gün önce DENİZLİ

Denizli'de tali yoldan ana caddeye çıkan araçların çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.