• DOLAR 33,03 %0.01
  • EURO 36,08 %-0.01
  • ALTIN 2.622,04 %0.01
  • BİST100 11.139 %0.67
  • BITCOIN 64.020 %-0.36
  • ETHERIUM 3.425 %-1.1
32°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Urla ilçesine bağlı Kuşçular Köyü’ndeki tarihi Helvacılar Camii’nin restorasyon çalışmaları sürüyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karaburun ilçesinde bulunan bir tarla icradan satışa çıkıyor.

1 gün önce SPOR

TFF 2. Lig'de mücadele edecek Altay'da transfer sezonu son derece sessiz geçiyor. Ekonomik sebeplerle kadro kurmakta zorlanan siyah beyazlılarda bu sezon için hedef ligde kalmak olarak görünüyor.

1 gün önce GÜNCEL

Makine arızası nedeniyle İstanbul Boğazı Umuryeri önlerine sürüklenen gemi, kurtarma römorkörleri eşliğinde Türkeli Demir Sahası’na demirletildi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Urla Kuşçular Köyü, eski tarım geçmişiyle bilinen Malgaca Ovası’nın üzerine inşa edilen modern gastronomi cenneti olarak öne çıkıyor.

1 gün önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 16 Temmuz Salı günü Muğla'nın 6 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 gün önce MUĞLA

Malta bandıralı "Marella Discovery" adlı kruvaziyer, "ana liman" olarak kullandığı Muğla'nın Marmaris ilçesine ulaştı. Çok sayıda turist Marmaris’e ayak bastı.

1 gün önce MUĞLA

Marmaris Belediyesi, Abdi İpekçi Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Çalışma tamamlandığında parkın yanındaki atıl bina Halk Kafe olarak hizmete açılacak.

1 gün önce SPOR

Süper ligin başlamasına haftalar kala Göztepe'de transfer belirsizliği sürüyor. FC Tokyo'da forma giyen Kuryu Matsuki'nin Göztepe'ye kiralık olarak gelmesi beklenirken, taraftar bu transfere şüphe ile bakıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Hukuki sorunlar yaşadığımızda en çok ziyaret ettiğimiz yerler adliyeler olarak öne çıkar. İzmir'de adliyeye nasıl gidilir? İzmir Adliyesi nerede?