• DOLAR 33,11 %0.05
  • EURO 36,33 %0.22
  • ALTIN 2.615,41 %0.05
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.650 %0.98
  • ETHERIUM 3.435 %0.16
32°
15 saat önce GÜNCEL

İstanbul'un ulaşım sorununa kalıcı bir çözüm getirmeyi hedefleyen Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği (Uygulama Bazlı Ulaşım Sistemi), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) gündem maddesi oldu. Konu toplantıda görüşülerek yol haritası belirlenecek.

15 saat önce GÜNCEL

Sağlık problemi yaşayan Müge Anlı Tatlı Sert programındaki avukat Rahmi Özkan apar topar hastaneye alındı. Peki, ünlü avukat Rahmi Özkan kimdir?

15 saat önce GÜNCEL

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş insanı Mehmet Köse iple ağaca asılı halde ölü bulundu.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

Muharrem ayında Yas-ı Matem orucu tutan vatandaşlar, Alevi Kültür Dernekleri Menderes Şubesi Cemevi’nde oruç açtı.

16 saat önce GÜNCEL

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü avukatı Rahmi Özkan ameliyat oldu. Özkan'ın hastane odasındaki görüntüsü sevenlerini üzdü. Ünlü avukata geçmiş olsun mesajları yağdı.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

Alsancak Bornova Sokak’ta yaşayan Eray Ş.’e yönelik gerçekleşen bıçaklı saldırı, mahallede büyük bir infial yarattı. Mahalle sakinleri, Eray Ş.‘nin dürüstlüğü ve efendiliği ile tanınan biri olduğunu vurgulayarak, saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.

16 saat önce EĞİTİM

Üniversite tercihlerine sayılı günler kala adaylara önemli önerilerinde bulunan Prof. Dr. Adnan Yüksel, tercih edilecek üniversitenin Yükseköğretim Kalite Kurulu(YÖKAK) tarafından kurumsal akreditasyon almaya hak kazanmış olmasının önemli bir detay olduğuna değindi.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı katılımcılığı esas alarak “Genç Perspektifiyle İzmir” çalıştayı düzenleyecek. Dijital ortamda 18 Temmuz’da gerçekleşecek çalıştaya 55 sivil toplum kuruluşu ve ilçe belediyelerinden temsilciler katılacak.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Metro AŞ bünyesindeki yürüyen merdivenler daha güvenli hale getiriliyor. Yürüyen merdivenlerde detaylı inceleme ve kontrol çalışması başlatan ekipler, Üçyol Metro İstasyonu’nda arızalanan merdivende hasar gören parçayı sıfırdan üreterek montajına başladı.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

Yeni zam ile en düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL oldu. DİSK Emekli-Sen Ege Bölge Temsilcisi Sabahattin Yeşiltepe, “Bu zammı kaba tabirle bir alçaklık olarak değerlendiriyorum. Biz onlara kırmızı kartı gösterdik, artık mücadelemiz alanlarda sürecek” dedi