• DOLAR 33,09 %0.07
  • EURO 36,28 %0.20
  • ALTIN 2.621,34 %0.27
  • BİST100 11.216 %0.74
  • BITCOIN 64.530 %-0.59
  • ETHERIUM 3.454 %0.89
41°
1 gün önce MUĞLA

Denizden bakıldığında görülmeyen Ege’nin en huzurlu yörük köyü olan Mazı, doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini adeta büyülüyor. Peki Mazı köyü nerede? Mazı Köyü’ne nasıl gidilir?

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Muharrem Ayı Orucu nedeniyle Cemevi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Tunç Soyer, sokak hayvanları hakkındaki yasa teklifine tepki gösterdi. Soyer, "Merkezi hükümet eğer sokak hayvanlarını gerçekten bir sorun olarak görüyorsa konunun çözümü zor değil. Hele hele katliam hiç değil." ifadelerini kullandı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü’nde konaklayan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi yurdu olan Öğrenci Köyü’ne yapılan yüzde 300 zammı protesto etmek için bir araya geldi.

1 gün önce SPOR

Antrenmanda girdiği ikili mücadeleyle yerde kalan Karşıyaka’nın yeni transferi Abdulkadir Öksüz’ün, ayağında açılma olduğu ve sekiz dikiş atıldığı öğrenildi.

1 gün önce POLİTİKA

İzmir programı kapsamında Ege Giyim Sanayicileri Derneğini (EGSD) ziyaret eden Özdağ, yaptığı konuşmada ekonomideki sıkıntıları temelden belirlemek için sanayici ve üreticilerle görüştüklerini aktardı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde yağmur sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada 27 şüpheli için belge ve dokümanların hazırlanılması adına ek gözaltı süresi istendi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesi çok sayıda köye sahip. Bu köylerden biri de Beyler Köyü. Peki Beyler Köyü'ne nasıl gidilir?

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Torbalı ilçesinde, önünü kestiği 70 yaşındaki yaşlı adama tokat atan, ardından elindeki sopayla defalarca vuran şahıs tutuklandı.

1 gün önce AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan 12 Temmuz Cuma günü Akşam saatlerinden bu yanan Avrupa’nın en büyük kağıt üretim tesisi yangın sonrası kül yığınına döndü.