• DOLAR 33,07 %-0.01
  • EURO 36,20 %-0.01
  • ALTIN 2.617,75 %0.13
  • BİST100 11.223 %0.80
  • BITCOIN 64.650 %0.27
  • ETHERIUM 3.470 %0.46
41°
22 saat önce GÜNCEL

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Genelkurmay çatı davasında aralarında eski orgeneral Akın Öztürk'ün de bulunduğu 17 sanığa verilen 138'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarının onanmasını kararlaştırdı.

22 saat önce POLİTİKA

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, "2 bin 500 liralık bir zam açıklanıyor. Bu memlekette vahşetin, emekçi düşmanlığının, alın teri düşmanlığının fotoğrafını çekmek istiyorsanız işte o 2 bin 500 lira zammı açıklayan fotoğraf hepimize yeter" dedi.

22 saat önce DÜNYA

Yunanistan'ın Mora Yarımadası'nda çıkan orman yangını büyüyor. Çevredeki yerleşim alanlarının boşaltılması için alarm verildi. Edinilen bilgiye göre, alevlere müdahale eden 2 itfaiye görevlisi yaralandı.

22 saat önce TEKNOLOJİ

GeForce NOW, kıyamet sonrası hayatta kalma oyunu Once Human ve iki yeni oyunla birlikte oyun kütüphanesini genişletti

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir ev ile Bornova ilçesinde bir kargo firmasındaki gönderide yapılan aramalarda yaklaşık 8 kilo metamfetamin ve 66 bini geçkin sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Operasyonla ilgili 4 zehir taciri tutuklandı.

22 saat önce GÜNCEL

Hayvan hakları savunucuları, sokak hayvanlarına ‘ötanazi’ öngören kanun teklifini protesto etmek için TBMM önünde bir araya geldi.  Hayvan hakları savunucuları meclis görüşmesine alınmazken, meclis önünde toplanan eylemcilere polis ekipleri müdahale etti.

23 saat önce YAŞAM

Sıcakların iyice kendini gösterdiği bugünlerde sivrisinekler de açık alanlarda kendini göstermeye başladı. Sivrisinek ısırığı sonrasında kaşıntı ve günlerce kalan şişliği herkes evinde bulanan malzemeler ile ortadan kaldırabilir. İşte sivrisinek ısırığına iyi gelen tarifler

23 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in İnönü Caddesi’nde patlayan bir su borusundan dakikalar boyunca etrafa su aktı. Su sıkıntısının fazlasıyla hissedildiği günlerde yaşanan olayda litrelerce temiz su boşa aktı. Telefonla olayı İZSU’ya bildiren vatandaşlar, olaya geç müdahale edildiğini ifade etti.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Özdağ, ziyarette yerel basının güçlü olmasının çok önemli olduğunu ve her türlü desteğin verilmesi gerektiğini söyledi.