• DOLAR 33,04 %-0.13
  • EURO 36,03 %-0.39
  • ALTIN 2.564,49 %-1.40
  • BİST100 11.190 %0.45
  • BITCOIN 63.980 %-1.27
  • ETHERIUM 3.371 %-2.4
41°
1 gün önce DÜNYA

Pakistan’ın Karaçi kentinde etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 580’e yükseldi.

1 gün önce SPOR

Son dönemlerde Bucaspor 1928’de skorer bir oyuncu olmasıyla ön plana çıkan Erhan Çelenk, Serik Belediyespor ile anlaşmaya vardı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Konak ilçesinde Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın elektrik akımı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından yürütülen soruşturma kapsamında yeni detaylar ortaya çıktı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk ve Kemalpaşa’nın engelsiz çocukları anneleriyle birlikte Pamucak Sahili’nde doyasıya eğlendi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık'ın görevi kötüye kullanma, zimmet, resmi belgede sahtecilik, denetim görevini ihmal ederek zimmet veya irtikaba neden olmak suçlarından aldığı 5 yıllık hapis cezası, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 10. Ceza Dairesi kararıyla onandı.

1 gün önce MANİSA

Manisa'da yaz tatilinde huzurlu vakit geçirilebilecek birbirinden güzel köyler bulunuyor. Bunlardan biri de Manisa'nın Ahmetli Alahıdır Köyü. Peki Ahmetli Alahıdır Köyü nerede? Ahmetli Alahıdır Köyü'ne nasıl gidilir?

1 gün önce YAŞAM

İnatçı yağlar, kötü kokular ve ulaşılmayan noktalarıyla fırın temizliği tam bir işkenceye dönüşebiliyor. İşte, püf noktalarıyla 10 dakikada fırın temizliği...

1 gün önce SPOR

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki futbolcu Emre Mor ile yolları ayırma kararı aldığı iddia edildi.

1 gün önce DENİZLİ

Merkezefendi Belediyesi, 158 yıllık Hacı Hızır Salih Efendi Konağı'nın restorasyonunu tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi. Titiz bir çalışma ile restore edilen binada tarihi dokuların korunmasına özen gösterildi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, göreve geldiklerinden bugüne geçen 100 günlük süreçte yaptıkları çalışmaları anlattı. “Öncü Buca, önce Buca” ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Başkan Duman, “Güzel Buca’mızda ilk 100 günde fark yaratan çalışmalara imza attık. Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz. Sosyal demokrat belediyecilik bayrağını ilçemizin her noktasında dalgalandıracağız” dedi.