• DOLAR 34,02 %0.11
  • EURO 38,04 %0.00
  • STERLIN 44,90 %0.00
  • ALTIN 2.757,12 %0.44
  • BİST100 9.647 %-0.22
  • BITCOIN 64.014 %0.18
  • ETHERIUM 2.740 %-0.6
36°
1 ay önce GÜNCEL

Konya’nın Karapınar ilçesinde çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak öldürülürken, olayla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde orman yangını çıktı. Bazı evlerin de alevler içerisinde kaldığı yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanması sonucu hayatını kaybeden Vasfiye Emekdar'ın (57) tutuklu eşi Vedat Emekdar'ın (59) yargılandığı davada, cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Geçtiğimiz 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Taksim’e çıkmak için bir araya gelen emekçilerden 25’i gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Tutuklu emekçiler yargılandıkları davada beraat ederek tahliye edildi. KESK İzmir Dönem Sözcüsü Nihat Filiz konuya ilişkin açıklama yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Büro Emekçileri Sendikası (BES) İzmir Şubesi, TÜİK’in haziran ayı enflasyonunu açıklamasının ardından, enflasyon oranlarını ve yapılan zamları eleştiren bir basın açıklaması düzenledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği U-12 Cup Futbol Turnuvası kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yapıyor. 700 sporcunun katıldığı turnuvada 40 takım şampiyonluk için yarışıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de şiddetli yağışta yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın hayatını kaybettiği olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor. GDZ Elektrik Dağıtım Şirketi, bilirkişi incelemesi sonrasında açıklama yaptı.

1 ay önce SPOR

Önceki sezon Alanyaspor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe’ye transfer olması dolaylı yoldan Bucaspor'un kasasını dolduracak. Bu transferden yetiştirme bedeli alacak olan İzmir temsilcisinin satıştan 1 milyon Euro’yu aşkın bir pay alması bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türk Eğitim Vakfı, dün akşam Çeşme'de düzenlenen yardım konserinde yaşanan Yunan sanatçı krizi hakkında bir açıklama yayınladı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'yi hedef alan AKP'li Mustafa Varank'a yanıt verdi.