• DOLAR 33,05 %-0.09
  • EURO 36,02 %-0.39
  • ALTIN 2.546,02 %-2.11
  • BİST100 11.147 %0.07
  • BITCOIN 64.700 %-0.31
  • ETHERIUM 3.434 %-1.04
42°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 19 Temmuz Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Bergama‘daki orman yangınına giderken şarampole yuvarlanan aracın içerisinde bulunan Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş şehit oldu, araç sürücüsü yaralandı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Yunan şarkıcı Despina Vandi'nin Çeşme'de vereceği konserde Yunan Bayrağı ve Atatürk posteri krizi yaşanmıştı. Olay sonrası CHP'li Aslanoğlu'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Dusan Tadic, milli takım kariyerine son verdiğini açıkladı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Kadifekale tarihi mimarisi ve ilginç hikayesiyle adeta İzmir'e gelen ziyaretçilerin ilk rotalarından biridir. Yıllar boyu seyyahlarında İzmir'i seyrettiği noktalardan biri olan Kadifekale nerede? Kadifekale'ye nasıl gidilir?

1 gün önce POLİTİKA

TBMM’de sokaktaki hayvanların öldürülmesini de içeren kanun teklifi görüşmeleri muhalefet milletvekillerinin tepkileri sonucu Pazartesi gününe ertelendi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Nesin Matematik Köyü, bilim ve kurgunun büyülü dünyasını keşfetmek isteyenler için kapılarını sanat severlere açıyor. Kurguda Bilim Yaz Kampı, 22-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

1 gün önce DENİZLİ

Denizli'de pompalı tüfekle vurulan vatandaş hastaneye kaldırıldı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar ve araştırmalar sürüyor.

1 gün önce SAĞLIK

Prof. Dr. Meral Mert, “Sıvı kaybı tansiyon düşmelerine, baş dönmelerine, baygınlığa yol açabilir. Ciddi sonuçlarla hastanelik olabilirsiniz” dedi.