• DOLAR 34,04 %0.18
  • EURO 38,04 %0.14
  • STERLIN 45,05 %0.14
  • ALTIN 2.748,43 %-0.10
  • BİST100 9.679 %1.18
  • BITCOIN 62.300 %-2.66
  • ETHERIUM 2.634 %-4.01
33°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında etkili olan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangında ekipler, soğutma çalışmasına devam ediyor.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 20 Temmuz Cumartesi günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıkladı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesinde Aşure günü etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte ilk aşureleri CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu dağıttı.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik, 20 Temmuz Cumartesi günü Muğla'nın iki ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Dillere destan ege yemekleri içinde kendine ayrı bir yer edinmiş olan Alaçatı usulü Enginar yemeği, sağlıklı olduğu kadar lezzetiyle de ayrı bir öneme sahiptir. İşte, İzmir'in en sevilen yemeklerinden: Alaçatı usulü Enginar tarifi...

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 Türkiye Listesi açıklandı. 2023 verilerine göre hazırlanan liste doğrultusunda, ülkemizin önde gelen şirketlerinden biri olan Özdilek Alışveriş Merkezi ve Tekstil Sanayi AŞ, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında 227. sırada yerini aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de basın mensupları seslerini gazete patronlarına duyurmak, geçinemediklerini haykırmak için yürüme kararı aldı.

1 ay önce SPOR

A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası play-off ilk turunda Ukrayna ile karşılaşacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu, İzmir'de kullanılması öngörülen deniz taksilerinin körfezin şartlarına uyumlu, maksimum güvenlik ve konfor sunacak şekilde hayata geçirilmesinin gerektiğini belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde dün gece saatlerinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde baba ve oğul olduğu belirtilen iki şahsın sokakta uyuyan bir köpeğe sopayla saldırıda bulunduğu görüldü.