• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.150 %2.3
  • ETHERIUM 3.531 %0.97
26°
16 saat önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi'nde işten çıkarılan ve direnişlerini sürdüren emekçilerin, Ankara'da CHP Genel Merkezi önünde yürüttükleri eylem devam ediyor

17 saat önce YEMEK TARİFLERİ

İzmirlilerin bayılarak tükettiği yemeklerden olan Ödemiş Köftesi, 12 Nisan 2021 tarihinde tescillenmiştir. İşte, İzmir usulü Ödemiş köftesi tarifi

17 saat önce AYDIN

Aydın’ın Didim ilçesinde göçmen kaçakçılığı ile mücadele operasyonları kapsamında, 99 düzensiz göçmen kurtarıldı. Göçmenlerin yasadışı transferini sağlayan 2 yabancı organizatör ise tutuklandı.

17 saat önce İZMİR HABERLERİ

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü programı kapsamında, her yıl gerçekleştirdiği Kıbrıs seyahatini bu sene de yine yineledi. İşten çıkarılan ve tazminatlarını bekleyen işçiler ise bu seyahati tatil olarak yorumladı.

17 saat önce GÜNCEL

Market zinciri A101, benzinli motosiklet satışı yapmaya hazırlanıyor. Motosiklet 25 Temmuz Perşembe'den itibaren satışa sunulacak. Peki motosikletin özellikleri neler?

17 saat önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Asos bölgesinde tespit ettiği 15 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi" açıklamasını yaptı.

17 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil içerisindeki 3 kişi hayatını kaybetti.

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde yağmur sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada 14 kişinin tutuklanmasının ardından 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

18 saat önce GÜNCEL

Dünya genelinde bilgisayar sistemlerini etkileyen büyük bir IT kesintisinin ardından yavaşça toparlanma başlıyor. CrowdStrike güncellemesindeki tek bir sorunun bütün dünyayı etkilemesi teknoloji sektöründe tekelleşmenin yarattığı sorunları gündeme taşıdı.

18 saat önce MANİSA

Manisa Demirci'de modern tarım araçlarının giremediği engebeli arazilerde buğday ve arpa üreticileri, imece yöntemiyle ürünlerini tırpanla hasat ediyor.