• DOLAR 34,05 %0.13
  • EURO 38,20 %0.20
  • STERLIN 45,34 %0.20
  • ALTIN 2.746,50 %-0.48
  • BİST100 9.738 %1.81
  • BITCOIN 59.984 %-5.18
  • ETHERIUM 2.474 %-8.37
24°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Phokaia Rotary Kulübünün yıllık olağan toplantısında yeni başkanı ve yönetim kurulu belirlendi. Geçtiğimiz aylarda vefat eden kurucu başkan Emre Ersoy’un da anıldığı toplantıda Nilüfer Kaleli başkanlık görevini devir aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, birlik, bereket ve paylaşma ayı Muharrem ayında dört farklı noktada 4 bin kişilik aşure dağıttı. Başkan İrfan Önal, aşure dağıtım noktalarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi

1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde işletmeler tarafından işgal edilen alan, halk plajı haline getirildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde elektrik akımı yüzünden hayatını kaybeden İnanç Öktemay’ın acılı annesi, "Yargı gerekeni yapacaktır. Benim canım gitti başka canlar gitmesin” dedi.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Buharkent ilçesinde, ATV ile çarpıştıktan sonra kamyonun altına savrulan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'da yaşayan görme engelli çift, düzenlenen merasimle dünyaevine girdi. Merasim, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği’nin önünde gerçekleşti.

1 ay önce İZMİR'DE GEZİLECEK YERLER

Aliağa'da 2023 yılında hizmete açılan Doğa Park, kentin merkezinde ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Mavi ile yeşilin buluştuğu bir noktada kültür, sanat ve spor alanları sunan park, her yaştan ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi

1 ay önce SPOR

Aliağa FK, İstanbulspor'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu Berk Ali Nizam'ı kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Aliağa FK, bu yıl TFF 3. Lig'de mücadele edecek.

1 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı ve kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinin Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump, kendi sosyal medya platformu ''Truth'' üzerinden yaptığı açıklamada, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy ile "çok iyi bir telefon görüşmesi" gerçekleştirdiğini söyledi.