• DOLAR 34,08 %0.05
  • EURO 37,93 %-0.41
  • STERLIN 45,09 %-0.41
  • ALTIN 2.758,81 %0.58
  • BİST100 9.749 %-0.08
  • BITCOIN 59.801 %1.53
  • ETHERIUM 2.552 %4.16
32°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yalnız yaşayan ve yemek yapmakta zorlanan yaşlı yurttaşlar ve engelli bireylerin evlerine her gün sıcak yemek ulaştırarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı aşevi bu yıl 9 bin 500 kişilik yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

1 ay önce GÜNCEL

Uşak'ta köprülü kavşak girişindeki yön tabelasının direğine çarpan karpuz yüklü kamyonun sürücüsü yaşamını yitirdi.

1 ay önce SPOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3x3 Streetball İzmir Cup 2024’ün ilk turu Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda oynandı. Turnuvanın finali ise 30-31 Ağustos’ta oynanacak.

1 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti kurucu genel başkanı Meral Akşener, bir haber sitesinde yer alan; "Kurban Bayramı vesilesiyle kendisini ziyaret eden partililere 'Bir seçmen olarak beni İYİ Parti'ye oy vermeye ikna edin' diyor" içerikli haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Dikili ilçesindeki bazı site sakinleri Müsellim Deresi'ndeki koku ve kirlilik nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirterek, derenin ıslah edilmesini talep etti.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. Özel, "Seçime girmeyi teklif ediyorum dediğimde Erdoğan kaçarsa 1 yıl kala erken seçim yapmam, bir daha aday olamazsın. Aday olmak istiyorsan gel burada ol" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Hükümet, sokak hayvanlarının ötenazi adı altında öldürülmesini gündeme almışken, İzmir'de bir iş insanı, hepimize adeta başka bir dünyanın mümkün olabileceğini ispata kalkışıyor. Can Şafak Uzsoy, sahibi olduğu işyerinde, hepsini zor durumlardan kurtardığı 36 sokak köpeği ve 7 kediye ev sahipliği yapıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Kadın Platformu, kadın kazanımlarına dair saldırılar içeren 9. Yargı Paketi’ni protesto etmek için Karşıyaka İskelesi’nde açıklama yaptı. "9. Yargı Paketi" yazılı siyah bir paket getiren kadınlar, kadın haklarını yok sayan maddeleri içeren kağıtları yırttı

1 ay önce SPOR

Milli maraton yüzücüsü Alper Sunaçoğlu, milyonlarca sokak hayvanın öldürülmesinin önünü açacak kanun teklifinin geri çekilmesi protestoya başladığını duyurdu.