• DOLAR 34,09 %0.02
  • EURO 37,77 %0.02
  • STERLIN 44,93 %0.02
  • ALTIN 2.762,85 %0.03
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.760 %0.59
  • ETHERIUM 2.526 %0.36
27°
1 ay önce DENİZLİ

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) desteğiyle Çal Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Çal Bağ Yolu Kültür Rotası" projesi tamamlandı.

1 ay önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-28 operasyonları kapsamında uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan 59 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaptıkları çalışmayla 30 bin adet mevsim çiçeğini yol kenarlarındaki kaldırımlara ve parklara dikti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler, turizmde boşluğun nedeninin büyük ölçüde kayıt dışı konutlar, ikinci evler ve rezidanslar da konaklamalar olduğunu savundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Mordoğan Ayıbalığı Mevkii’ndeki kaçak iskeleyi yıkmak için gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, işletme sahibinin sorun çıkarması üzerine yıkımı gerçekleştiremedi.

1 ay önce SPOR

TFF'den peş peşe yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Yabancı kuralını değiştirip mevcut sayıyı 14'e yükselten TFF, geçtiğimiz yıllarda Türk futboluna dahil olan 'mavi kart' ayrılacağını tamamen kaldırıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yaşar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Arif Hepbaşlı, International Association of Green Energy tarafından verilen Lifetime Achievement Award’a (Yaşam Boyu Başarı Ödülü) layık görüldü.

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 23 Temmuz hava durumu raporuna göre, bazı bölgelerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesi Kuşadası Karayolu üzeri Granta mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, zabıta teşkilatını yeni memurlarla güçlendirmek için sınav açtı. 36 kişilik kadro için açılan sınava 99 kişi katılma hakkı elde etti.