• DOLAR 33,10 %0.05
  • EURO 35,83 %0.03
  • ALTIN 2.543,93 %0.32
  • BİST100 10.681 %-0.49
  • BITCOIN 66.800 %-3.7
  • ETHERIUM 3.355 %0.06
39°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Tüm Bel-Sen ile gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmelerinde uzlaşı sağlanamaması üzerine bir grup memur, İZSU önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

1 hafta önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar’da köy muhtarı içme suyunu keyfi kullanan ve sürekli bahçe sulayan vatandaşlara daha önce hiç alışık olmadıkları bir anons yaptı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de taksi tarifelerine 1 ay önce yapılan ücret artışının ardından yeni bir düzenleme daha yapıldı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gaziemir Belediyesi, üniversite tercihi yapacak öğrencilere, Tercih Danışmanlığı Günleri’nde ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

1 hafta önce DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye Devlet Başkanı Esad ile Rusya'nın başkenti Moskova'da görüşeceği haberine Şam'dan da yanıt geldi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Prof. Dr. Hasan Yıldırım, sosyal medyada gördüğü ve farklı tür olduğunu düşündüğü bitkinin izini sürüp Türkçe "Muğla emceği" adıyla bilim dünyasına kazandırdı.

1 hafta önce SPOR

Göztepe taraftarı, geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla takıma büyük katkı yapan kaleci Mateusz Lis’i yeniden takımda görmek istiyor.

1 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Merkezi’nde çocuklar, robotik kodlama eğitimi alıyor. Programın sonunda Balıkesirli çocuklar kodlamayı öğrenmiş olacak.

1 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, son günlerde ithal edilen ve kesime sevk edilen bazı hayvanların hastalıklı olduğuna dair ciddi iddialar bulunduğunu belirtti

1 hafta önce MANİSA

Yunusemre Belediyesi’nin Yuntdağı Sanat Etkinlikleri başladı. İlk olarak Recepli ve Karakoca Mahalleleri’nde start alan etkinlikler, kırsal mahallelerde yaz sezonu boyunca devam edecek.