• DOLAR 33,07 %-0.05
  • EURO 35,82 %-0.02
  • ALTIN 2.533,53 %-0.09
  • BİST100 10.734 %0.00
  • BITCOIN 67.999 %-1.59
  • ETHERIUM 3.325 %-0.74
30°
5 gün önce DENİZLİ

Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan tutuklu ve hükümlüler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelerde tedavi altına alındı.

5 gün önce AYDIN

Aydın'ın Buharkent ilçesinde kendisinden uzun süredir haber alınamayan yaşlı kadın, evinde ölü bulundu.

5 gün önce EKONOMİ

Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody's Türkiye raporunu yayımladı. Türkiye'nin kredi notunun artması sevinçle karşılandı ancak raporda yer alan asgari ücret detayı ise çalışanları üzecek. Çünkü rapora göre asgari ücretliye bundan sonra beklenen enflasyona göre zam yapılacak. Rapordaki detay tepki ile karşılandı.

6 gün önce SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe deplasmada Lugano ile kozlarını paylaştı. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı sarı lacivertliler 4-3 kazanarak avantajı elde etti.

6 gün önce EKONOMİ

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlardan sonra motorin fiyatlarına indirim gelmesi bekleniyor. İşte, 24 Temmuz gecesi motorine yapılacak olan indirimin miktarı...

6 gün önce EKONOMİ

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir rakı grubuna daha zam geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

6 gün önce GÜNCEL

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik hazırlanan yasa teklifi Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda kabul edildi

6 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde terfi merkezinde metan gazından etkilenerek bayılıp düşen işçi yaşamını yitirirken, gazdan etkilenen 2 işçi de hastaneye kaldırıldı.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Gezi Davası'nda tutuklanan yurttaşlar için 820 gündür yürüttükleri Adalet Nöbeti'ni sürdürüyor.

6 gün önce DÜNYA

ABD basınında yer alan haberlere göre, Donald Trump’a suikast girişimini engelleyemediği için eleştirilerin hedefi olan Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti.