• DOLAR 33,10 %-0.02
  • EURO 35,83 %0.00
  • ALTIN 2.532,87 %-0.12
  • BİST100 10.734 %-1.45
  • BITCOIN 67.100 %-1.32
  • ETHERIUM 3.336 %2.59
31°
5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İZSU tarafından yapılan açıklamaya göre 24 Temmuz Çarşamba günü İzmir'in 9 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

5 gün önce EKONOMİ

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

5 gün önce GÜNCEL

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok yeniden hakim karşısına çıkacak.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Bornova’daki projeleri yerinde inceledi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ile bir araya gelen Zeybek, Kent Lokantası ve Kent Market’te Bornovalılar ile buluştu.

5 gün önce GÜNCEL

Muğla'da dün akşam hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina'nın vefatı sevenlerini hüzüne boğdu. Peki, Tatyana Ivanovna Ozolina neden öldü?

5 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina'nın cenazesinin ülkesine götürülmesi için Rusya'da yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi.

5 gün önce GÜNCEL

Sendikaların üye sayıları 2024 Temmuz ayı istatistiklerine ilişkin tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. En fazla üyeye sahip sendika, Türk Metal Sendikası oldu.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, CHP Balçova İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’e resmi ziyaret gerçekleştirerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sundu

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karaburun Belediyesi İŞKUR'da personel alım ilanı yayınladı. İlan için başvuru şartları ve başvuru yeri açıklandı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi tarafından çocuklar için ‘’ Şarjı Bitmeyen Oyunlar’’ etkinliği gerçekleştiriliyor.