• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.850 %-0.44
  • ETHERIUM 3.273 %-0.67
38°
2 gün önce GÜNCEL

İstanbul'da gece yarısı beklenen kuvvetli yağışla nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacak uçuşların yüzde 5'inin iptal edileceği açıklandı. İşte havalimanındaki uçuşları sorgulama ekranı...

2 gün önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına tepki gösterdi. Özel, "Bunun tek amacı var, belediye başkanlarımızın elini kolunu bağlamak, hizmeti aksatmak, bunun üzerinden ucuz siyaset yapmak" dedi.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İZBAN, tarafından yapılan duyuruda, 25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günleri saat 22.00'den son sefere kadar Çiğli – Turan arası tek hat işletim yapılacağı bildirildi. Bu sebeple belirtilen tarihlerdeki seferlerde gecikme ve kısmi iptaller yaşanabilir.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, yağmurda oluşan su birikintisinde 2 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Uğur Yüksel'in de aralarında olduğu 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

2 gün önce EKONOMİ

Türkiye'den Avrupa Birliği ülkelerine seyahat etmek isteyenlerin Schengen vizesi başvurusunda randevuların geç tarihlere verilmesi ve vizelerin reddedilmesi nedeniyle vatandaşların rotayı başka ülkelere çevirdi. İşte daha kolay vize veren veya vize istemeyen turistik destinasyonlar

2 gün önce MAGAZİN

Temizlik videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Cem Özkök, kendi markasına ait bir ürünü tanıtmak istedi. Ancak paylaşımına 'reklam' yazmadığı için 500 bin TL ceza ödedi.

2 gün önce AYDIN

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları kapsamında, 4 şüpheli yakalandı.

2 gün önce SPOR

Manisa Futbol Kulübü, Aigai Antik Kenti’nden esinlenilerek tasarlanan deplasman formasını tanıttı. Aigai Antik Kenti’nde gerçekleştirilen forma çekiminde yeni transfer Moryke Fofana’ya yer verilerek taraftarlara iki sürpriz bir arada yapıldı.

2 gün önce MANİSA

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen yangında evinde büyük bir hasar oluşan vatandaşa belediye destek verdi.

2 gün önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı 5 ajansın ortak raporuna göre, dünya genelinde her 11 kişiden biri açlık çekiyor.