• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.499 %1.82
  • ETHERIUM 3.298 %1.44
25°
1 gün önce MANİSA

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu BTK Akademi tarafından Bilim Yunusemre'de üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik “Makine Öğrenmesinden Derin Öğrenmeye: Yapay Zeka Uygulamaları” eğitimi düzenleniyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 26 Temmuz Cuma günü için Çiğli'de elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Çiğli'de elektrikler ne zaman gelecek?

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 26 Temmuz Cuma günü için Karşıyaka'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Karşıyaka'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Epista Müzik Akademisi, keman sanatçısı ve akademisyen Pınar Tezişçi Özmenay önderliğinde, 22-26 Temmuz tarihleri arasında Mordoğan'da ilk Keman Akademisi'ni başarıyla gerçekleştirdi.

1 gün önce GÜNCEL

Market zinciri BİM, yeni kataloğunu açıkladı. BİM'e 2 Ağustos Cuma gününden itibaren erişte ve makarna kesme makinesi geliyor. BİM 2 Ağustos Cuma kataloğu...

1 gün önce GÜNCEL

Konya'da 1200'lü yıllarda Raziye Hatun Hanı'na gelen misafirlere ikram edilen etliekmek 800 yıldır yöresel lezzet olarak tüketilmeye devam ediyor. Et, domates, biber ve soğandan oluşan etli ekmek, vazgeçilmez lezzet olarak tüketiliyor.

1 gün önce GÜNCEL

Moskova'da bombalı saldırı düzenledikten sonra Türkiye'ye kaçan Rus terörist, Türk makamları tarafından yürütülen sorgu faaliyetlerinin ardından Rusya'ya gönderildi.

1 gün önce GÜNCEL

Artvin'in Arhavi ilçesi açıklarında sabah saatlerinde balıkçılar tarafından cesedi bulunan kişinin eski AKP Fındıklı İlçe Başkanı Toraman'ın oğlu olduğu ortaya çıktı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Bornova Kent Konseyi’nin kurulması yolunda İzmir’deki Kent Konseyi Başkanlarını bir araya getirdi. Yerel demokrasi ve katılımın güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalıştay sayesinde Bornova Kent Konseyi’nin güçlü ve etkin bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor.

1 gün önce GÜNCEL

Şarj edilebilir hibrit otomobillere uygulanan ÖTV oranlarında indirim yapıldı. İndirim, 70 kilometre üzeri menzile sahip araçları kapsıyor. Peki, hangi araçlar ÖTV indirimi alacak?