• DOLAR 33,09 %0.04
  • EURO 35,81 %-0.01
  • ALTIN 2.548,61 %0.50
  • BİST100 10.686 %-0.45
  • BITCOIN 67.199 %-2.5
  • ETHERIUM 3.355 %0.27
39°
3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 27 Temmuz Cumartesi günü Buca'da elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu. Peki Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Grand Plaza şirketi personel alımı yapacağını duyurdu.

3 gün önce YAŞAM

Ünlü rapçi Ezhel, uzun bir aradan sonra yeni teklisi "Kadehimi Boş Bırakma"yı yayınladı. İşte Ezhel-Kadehimi Boş Bırakma şarkı sözleri...

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Ege Denizi'nde uluslararası sularda özel avcılık izni olan balıkçı gemilerinin denetimlerini gerçekleştirdi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Muş’un Malazgirt ilçesinde teröristler tarafından kurulan hain pusu sonucu 9 yıl önce şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, isminin verildiği parkta anıldı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Alsancak'ta iki kişinin ölümü ile sonuçlanan facia sonrası Urla Belediyesi ekipleri yerin 19 santimetre altında elektrik kablosuna rastladı.

3 gün önce GÜNCEL

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları'na katılan Türk sporcular için tasarlanan kıyafetler sosyal medyada tepki çekti.

3 gün önce MANİSA

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında; 1'i bebek, 2'si çocuk 9 kişi yaralandı.

3 gün önce GÜNCEL

Vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin düzenlemeler içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümü, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Alsancak’ta iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olayda İZSU Genel Müdürü de dahil gözaltına alınan 11 kişinin tamamı için adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmasına karar verildi.