• DOLAR 34,16 %0.27
  • EURO 38,06 %-0.13
  • STERLIN 45,18 %-0.13
  • ALTIN 2.757,90 %0.55
  • BİST100 9.757 %0.09
  • BITCOIN 59.392 %-0.27
  • ETHERIUM 2.515 %3.46
27°
1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Dansın zeraferinin ardındaki hırçınlığı gösteren bir başyapıt olan Joika, Amerikalı bir balerini konu alıyor. Peki detaylarıyla, Joika filmi'nin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Joika filmi nerede çekildi?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, genç nesillerin çevre bilincini artırmak için Eğlen-Öğren Yaz Etkinlikleri kapsamında atıksız yaşam atölyelerini sürdürüyor. Geleceğe “Dönüşüm” sanal gerçeklik oyunu ise çocukları sanal bir dünyaya davet ederek onlara atık yönetimi ve geri dönüşüm süreçlerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in geleceğini İzmir Planlama Ajansı ile yeniden şekillendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürdüğü 2025-2029 Stratejik Planı’nın ana kavramlarından olan “Yeni Nesil Belediyeciliği” masaya yatırdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova Belediyespor Kulübü’nün şampiyon takımlarını bir araya getirdi. İzmir 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen Futbol Takımı, U21 Ligi’nde şampiyon olan Basketbol Takımı ve Midi Voleybol Gelişim Ligi’nde İzmir şampiyonu olan kız takımı, Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen törende buluştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir depreminde hasar gören çok sayıda bina yıkılmaya başlandı. Bazıları için ise yıkım süreci devam ediyor. Peki yıkımlarda asbeste karşı önlem alınıyor mu? Konu ile ilgili ASUD Başkan Yardımcısı Selda Altıntop bir açıklama yaptı.

1 ay önce YAŞAM

Kehribar taşı günümüzde aksesuarlarda ve takılarda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Bu taşın, Orta Çağ döneminde şifalı olduğu da düşünülmüştür. Peki, kehribar taşı nedir? Kehribar taşının faydaları nelerdir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik, 27 Temmuz Cumartesi günü Karşıyaka'da elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu. Peki Karşıyaka'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 27 Temmuz Cumartesi günü Buca'da elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu. Peki Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Grand Plaza şirketi personel alımı yapacağını duyurdu.

1 ay önce YAŞAM

Ünlü rapçi Ezhel, uzun bir aradan sonra yeni teklisi "Kadehimi Boş Bırakma"yı yayınladı. İşte Ezhel-Kadehimi Boş Bırakma şarkı sözleri...