• DOLAR 34,08 %0.02
  • EURO 37,67 %0.05
  • STERLIN 44,75 %0.05
  • ALTIN 2.742,63 %0.02
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.693 %-0.69
  • ETHERIUM 2.487 %-1.23
25°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, tesisat ustası arkadaşını öldüren ve ardından kaçarak sırra kadem basan şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Cemil Tugay’ı protesto etmek üzere Egemenlik Evi önüne giden büyükşehir emekçileri, İzBB Genel Sekreteri Barış Karcı ve Tugay’ın Özel Kalemi ile görüştü.

1 ay önce DÜNYA

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Lübnan'ın başkenti Beyrut ve İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen saldırılar sonrası, "her türlü olasılıklara hazır" olduklarını ifade etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, sabahın ilk saatlerine kadar kentin dört bir yanında çıkan yangınlara müdahale etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Büro Emekçileri Sendikası (BES) İzmir Şubesi, Göç İdare Başkanlığı’nda kariyer haklarının gasp edilmesine karşı bir basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını yapan BES İzmir Şube Sekreteri Ferhat Bayhan, “11 yıldır var olan bir kurumda anayasal bir hak olan; eşit, liyakate dayalı bir kariyer hakkı ortadan kaldırılmıştır” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Köylülerin taleplerini dinleyen ve çalışmalarını anlatan Başkan Ünsal “İhtiyaçlara çözüm sağlamak için gereken tüm çalışmaları yapacağız. Sancaklı’ya çocuklarımızın istediği oyun ve spor alanını en kısa sürede kazandıracağız. Yamanlar’da da çok yakında Domates Festivalimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerinde orman yangını çıktı. Urla Çeşmealtı Denizli Mahallesi'nde devam eden yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından damacana olarak üretilen İzmir Su, imzalanan protokolle Efes Selçuk’a geliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan bir daire icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce SPOR

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda 6-1 galip geldiği ilk maçın rövanşında deplasmanda San Marino ekibi La Fiorita ile mücadele edecek.