• DOLAR 33,93 %-0.42
  • EURO 37,63 %-0.07
  • STERLIN 44,65 %-0.07
  • ALTIN 2.725,51 %-0.61
  • BİST100 10.061 %2.31
  • BITCOIN 58.441 %0.42
  • ETHERIUM 2.501 %2.02
31°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, HAYTAP yetkilileri, Foça HAYAD ve Hayvan Hakları Topluluğu üyeleriyle bir araya geldi.

1 ay önce MEDYA

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Halk TV’nin fütursuz yayınları hakkında inceleme başlatılmıştır" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 1 Ağustos Perşembe günü İzmir'in 6 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ağustos ayında iki festival düzenleyecek olan Dikili Belediyesi ilkini Çandarlı’da gerçekleştirecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’den seçilen 5 konsorsiyum arasında tarım teknolojilerine odaklanan tek konsorsiyum olan İzmir Tarım Teknoloji Merkezi liderliğinde kurulan AgrInnovate EDIH, 996 bin 300 Euro hibe almaya hak kazandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sabahattin Ali'nin Çirkince adlı öyküsünde bahsettiği Şirince, dünya'nın en turistik köylerinden biridir. Peki, Şirince nerededir? Şirince'ye toplu taşımayla nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma ücretlerinde öğretmenlerin farklı uygulamalara tabi tutulduğu süreci sonlandırdı. Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası'nın yıllardır talep ettiği gibi, artık özel okul öğretmenleri de meslektaşlarıyla aynı imkanlardan faydalanacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 42 kişi hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan ayrı ayrı 22,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karabağlar ilçesinde kiracısının oturduğu eve giderek saldırgan hareketler sergileyen ev sahibi ve annesi, kiracı vatandaşın şikayetçi olması üzerine yakalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tüm-Bel Sen’li 7 büyükşehir emekçisi, “eylem ve etkinliklere katıldığı” gerekçesiyle görevden uzaklaştırıldı. Tüm-Bel Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Cevdet Keleş İz Gazete’ye yaptığı açıklamada, “Sendikal haklarımızı savunduğumuz ve koruduğumuz için bize karşı kamunun gücünü bir tehdit olanlara karşı asla ve asla boyun eğmeyeceğiz” diye konuştu.