• DOLAR 33,91 %-0.50
  • EURO 37,59 %-0.19
  • STERLIN 44,62 %-0.19
  • ALTIN 2.724,54 %-0.64
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 58.410 %0.25
  • ETHERIUM 2.527 %0.62
27°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi’nde krizler bitmiyor… Kılıçdaroğlu’na hakaret mesajları nedeniyle başkan yardımcısı Fatih Kıraç’ın görevden alınmasının ardından bu kez 9 meclis üyesi, diğer başkan yardımcısı Rüzgar Sönmez’in de görevden alınması için harekete geçti.

1 ay önce YAŞAM

Demet Akalın, “Aferin Bana” adlı parçasını müzikseverlerin beğenisine sundu. Demek Akalın – Aferin Bana şarkı sözleri…

1 ay önce MANİSA

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Kültür Kursları sayesinde Turgutlulu çocuklar ve gençler yazın keyfini doyasıya çıkarıyor.

1 ay önce SAĞLIK

Göz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Süleyman Kaynak, yaş ilerledikçe sıkça görülen kataraktın belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce GÜNCEL

TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın avukatları, AYM’nin bugün Resmi Gazete’de yayımlanan kararının ardından mahkemeye tahliye başvurusunda bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bulunan Tire Belediyesi İŞKUR'da ilan yayınlayarak personel alımı yapacağını duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, bir otomobil park halindeki bir kamyona çarptı. Çarpışma sonucu yaralanan 18 yaşındaki genç kız, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birçok plaj ve koy yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında kurtarıcı rol oynuyor. Bu plajlardan biri de İzmirlilerin tatil planı yaparken adını çok zikretmediği Orşal Plajı. Peki Orşal Plajı nerededir? Orşal Plajı'na nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Dikili'de yer alan Atatürk Botanik Bahçesi'nde adeta tarih, doğa ve kültürün kesişiyor. İşte, Türkiye'nin uluslararası nitelikteki tek botanik bahçesi olan Dikili Atatürk Botanik Bahçesi...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir evde derin dondurucu ve buzdolabında Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesetlerinin bulunmasına ilişkin hakkında dava açılan tutuklu sanık, 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.